Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

A Mikulás idén is meghozta a havat a Zemplénbe

2013.12.06. Zemplén Kalandpark

A Mikulás idén is meghozta a havat a Zemplénbe A hazai síterepeken már mindenhol működnek a hóágyúk: december 4-én kora reggel Sátoraljaújhely környékén is alkalmassá vált az időjárás arra, hogy a Zemplén Kalandparkban is megkezdjék a havazást. A forgatókönyv hasonló a tavalyihoz, hiszen akkor is a Mikulás hozta az első mű- és igazi havat a Zemplénbe.
A Kalandpark munkatársai egyelőre az I. (műanyag borítású) pálya havazásán dolgoznak, a sícentrum megnyitásának tervezett időpontja 2013. december 14. (szombat).
Mai webkamerakép
Mai webkamerakép
A téli sportok szerelmeseinek ezen kívül még három jó hírünk van!
  • Az első: Az elmúlt évihez hasonlóan a libegő alsó állomáson megváltott síbérletek egy libegőzés árát is tartalmazzák az alsó és a középállomás (vagyis a sípályák) között.

  • A második: a síkölcsönzőt snowboardokkal bővítettük, mivel az elmúlt szezonban sokan keresték,

  • míg a harmadik: síelés előtt vagy után érdemes kipróbálni a 1000 négyzetméteres jégkorcsolya pályánkat is, amellyel kiegészítve a napi programot teljessé tehető a téli zempléni élmény! Ha nincs korcsolyád, nálunk a legmenőbb típusok közül kölcsönözhetsz!
Gyertek és nézzétek meg a téli Zemplént! Síeljetek itthon! :)
A Zemplén Kalandpark honlapja: www.zemplenkalandpark.hu
KOMMENTEK

Szállástipp
Hotel Hunor csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Hunor Sátoraljaújhelyen, a Magas-hegy lábánál, 100 méterre a sípályákhoz felvivő libegőtől, a Zemplén Kalandpark közvetlen szomszédságában található. Szolgáltatások: uszoda, fitneszterem, bowling pálya, teniszpálya, pezsgőfürdő, szauna, szolárium, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.