Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Mától 20%-os kedvezménnyel lehet síelni Eplényben

2020.12.18. sielok.hu

A kedvezőtlen időjárásra és a hó állapotára való tekintettel 2020. december 18-tól kedvezményes sípálya belépő árakat vezetett be az Eplényi Intersport Síaréna. A kedvezmény mértéke 20% az aktuális jegyárakból.
RM olvasónk tegnapi fotója Eplényből
RM olvasónk tegnapi fotója Eplényből
"Az elmúlt időszak időjárása nem volt kegyes hozzánk. Mindent megteszünk, hogy életben tartsuk a pályát, de az elmúlt napokban annak folyamatosan romlott a minősége. A pálya átlagosan 30-35 cm vastag hóréteggel bír, azonban vannak rajta lyukak, foltok. Ezeket lehetőség szerint ratrakkal és kézi erővel foltozzuk. Arra kérjük minden kedves vendégünket, hogy vegye ezt figyelembe a felszerelés kölcsönzésnél, az oktatásra jelentkezésnél és a sípálya belépők megvásárlásakor is.

Nagyon várjuk a hideg visszatérését, hogy újra tudjunk hóágyúzni. Amint lehetőségünk nyílik rá, indítjuk az ágyúkat. Úgy értékeljük, hogy az elmúlt időszak kedvezőtlen időjárását jól tűrte a hótakaró, és akár egy éjszaka hóágyúzás után újra a legszebb fényében ragyoghat majd a lejtő." - áll a Síaréna mai közleményében.
Egy héttel ezelőtt még ilyen volt a pálya | Kép: Síaréna
Egy héttel ezelőtt még ilyen volt a pálya | Kép: Síaréna
Magyarországon jelenleg Eplény az egyetlen nyitva tartó síterep.
KOMMENTEK

Szállástippek
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.