Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Donovaly szombaton már várja a síelőket

2019.12.05. sielok.hu

Szombattól már lehet síelni Donovalyban. Szokás szerint a Zahradiste oldal szélső pályájával kezdődik a szezon. Az ülőlift jár az első naptól.
Donovaly, pályaelőkészítés csütörtökön
Donovaly, pályaelőkészítés csütörtökön
Most szombattól a Lomena és a P2-es felvonó, 1,2 km-es hosszan üzemel. A pálya tetejére a 4 üléses Buly Expres Zahradiste felvonóval juthatnak fel, míg a központi parkolóba a P2 síliftet használhatják.

Nyitvatartás: 08.30-tól 15.30-ig, jelenleg még nincs esti síelés.

A 2019/2020 síszezon az alacsony árak jegyében nyílik.

2019 december 24-ig (még dec. 24-én is) mindössze 15 €-ért 7 órás (egész napos) síbérlettel lehet csúszni. Az előszezonban egyéb síbérleteket is ajánlunk rövidebb síelésre. Négyórás bérlet 12 euróba kerül. Gyermekbérlet 12 éves kor alatt csak 12 € (7 órás), vagy 10 € (4 órás).
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Gothal Rezort
Néhány éve épült üdülőházak és apartmanok a Liptói fenyőerdők szomszédságában, Donovalytól 12 km-re. Wellness szolgáltatások: uszoda, medencék, szaunavilág, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Villa Gardenia csillagcsillagcsillag
A Villa Gardenia a szlovák Donovaly síterepen, a legközelebbi sílifttől 150 m-re található. A vendégek 4 apartmantípusból választhatnak. A szállás wellness részleggel, kandallós nappalival, bárral, játszótérrel és parkolóval rendelkezik.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Sport Hotel Donovaly csillagcsillagcsillag
A 2016-ban felújított, gyerekbarát szálloda Donovaly központi részén, a sípályáktól 400 méterre található. Donovaly legnagyobb wellness részlege itt található szaunákkal, medencével, jacuzzival és sok más szolgáltatással.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.