Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Eplény: több mint 5000 köbméter friss hó a pályán!

Ismét friss hó található Eplényben, tökéletes síhétvége következik

2020.02.06. Intersport Síaréna

Az elmúlt éjjel lehűlt a levegő és 36 hóágyú üzemelt egyszerre, hogy újra friss havat gyártson a pályákra. Csütörtök éjjel valószínűleg nem lesz újra hógyártás, viszont az előrejelzések szerint péntek este újra el tud indulni a ’hógyár’ az Intersport Síarénában.
Jelenleg használatba vehető 2.248 méter hosszúságú pályarendszer, amiben magában foglaltatik az A1-es, A7-es és Q3-as pálya teljes hosszában, valamint a kezdőket és tanulókat a T1-es és T3-as tanulópályákkal várjuk.

Üzemel az Audi E-tron 4 üléses sífelvonó, valamint az Intersport 2 üléses sífelvonó is, amik segítségével 3.980 főt tudunk összesen felszállítani a hegytetőre óránként.

A tanulókat az 1-es és 3-as tanulólift szállítja vissza a kezdőpontba.

Folyamatosan zajlanak sí és snowboard óráink, valamint nyitva az Intersport síkölcsönző is, ha valaki esetleg nem tudna felszerelést hozni magával, nálunk minden nehézség nélkül tud bérelni.

Az idei szezonban több mint 3.300 embert megtanítottunk síelni vagy snowboardozni az Intersport Síarénában, és idáig több mint 25.900 jegyváltó vendégünk volt.

A hétvégén kinyitjuk majd az Intersport KÉK bejáratot, a kölcsönzővel, jegypénztárral és oktatásszervezéssel, valamint a T2-es 200 méter hosszú tanulópályával.
KOMMENTEK

Szállástippek
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.