Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

3 + 3 hazai pályán lehet síelni a hétvégén

2010.03.05. 2010.03.06. | frissítve: 2010.03.06.

3 + 3 hazai pályán lehet síelni a hétvégén Visszatért a hideg az egész országba, de a valóság az, hogy a magasabb hegyeinkből igazából el sem ment. Ott az utóbbi napokban is havazott, a pályák keményen dacoltak a már ébredező tavasszal. A hétvége ideálisnak tűnik egy újabb hazai síelésre, már 6 síterep várja itthon az érdeklődőket.
A március 15-i ünnepi (és hosszú) hétvégén hagyományainkhoz híven ismét ellepjük majd a közeli-távoli szlovák és osztrák pályákat. A mostani hétvége ideális lehet egy kis bemelegítésre az ünnepi síelés előtt, hiszen a hóviszonyok erre még itthon is alkalmasak lesznek. Hétvégén az éjszaka elég hideg lesz ahhoz, hogy a pályák reggelre remek állapotba kerüljenek, és napközben sem romlanak majd tavaszi gyorsasággal, hiszen a hőmérséklet inkább a télre emlékeztet majd.

Sípark - Mátraszentistván

A Sípark nem panaszkodhat az utóbbi napok, valamint az előttünk álló időszak időjárására. Az utóbbi időben meglepően sok friss hó esett, az előttünk álló napokban pedig inkább mínuszban fog mozogni a hőmérő higanyszála. Állításuk szerint, a síterepen most található az egész eddigi szezon legjobb hava!

Remek körülmények várhatóak a hétvégén Mátraszentistvánban
Remek körülmények várhatóak a hétvégén Mátraszentistvánban
Pénteken délben és délután ingyenes síoktatással várják az érdeklődőket. Ugyanekkor rendezik meg a harmadik Snow Style bulit (részletek az alsó linken). Az egész napos rendezvényre 3600 forintért vásárolható kedvezményes jegy.

Nordica Síaréna Eplény

Több szempontból is az eddigi legsikeresebb szezont zárhatja a Síaréna. A Bakonyban ezen a hétvégén ünnepelhetik a szezon 75. napját! A tavalyi szezonban 26.000 látogatót fogadtak, ez a szám hamarosan megduplázódhat!

A síelők hétvégén az 1-es pályát használhatják, amelyhez az ülőlifttel és a csákányossal lehet feljutni. A pálya kibírta az előző két hét enyhe napjait, az eltűnt havat a többi lezárt pályákról pótolták. Ha péntek estére elég hidegre lehűl a víztározó vize, akkor szombat reggelre akár frissen hóágyúzott pályákkal várhatják a síelőket, akik most már az egész szezonban gyermekáron síelhetnek

Kékestető

Kékestetőn is esett egy kis hó a hét közepén. A hétvégén üzemel a csákányos és a tányéros lift. Szombaton megtartják az esti síelést.

Visegrád-Nagyvillám

Az üzemeltető szombati hírleveléből idézünk: „Szinte magam sem hiszem el, hogy az e heti nagy meleg még mindig hagyott havat a pályán, bár már megtépázottan, de még mindig működik a "visegrádi gleccser", közkívánatra ismét kinyitunk vasárnap!

Ma kihoztuk a pályából, amit lehet, mintegy 20 m széles ratrakolt nyomot sikerült megcsinálni, láthatjátok az 1-es és 3-as webkamerákon is. A felvonó nyomvonalat is kiegészítettük, úgyhogy reggel 9-től délután 5-ig várunk minden érdeklődőt 1000 Ft-os egységáron egy felvonóval.

A visegrádi fórumozóknak (ez a visegrádi sípálya saját honlapjára vonatkozik – a szerk.) természetesen nem kell fizetni, mert nélkülük valószínűleg nem jöhetett volna létre ez a nap (a nick név bemondásával lehet igénybe venni a kedvezményt, kivéve, akik rendszeresen rosszakat írnak a pályáról! HeHeHe!!!).

Valamint köszönjük az "égieknek", hogy küldtek egy kis hideget az utolsó pillanatban. Mielőtt bárki kitalálná, hóágyúzni már nem fogunk, abból kell gazdálkodnunk, ami megmaradt.”
Van még hó! Nagy Hideg-hegy március 6-án, szombaton
Van még hó! Nagy Hideg-hegy március 6-án, szombaton

Nagy Hideg-hegy

A helyi üzemeltetők tájékoztatása szerint: március 6-7-én az északi sípályák üzemelnek, a hó minősége kiváló, sítúrázásra is alkalmas a terep. Március 13-15-én a síközpont nyitva tart, több pálya és lift is üzemelni fog. Akciós jegyárakkal és grillpartyval várják a vendégeket.

Sátoraljaújhely - műanyag sípálya

A műanyag borítású pálya is üzemel a hétvégén.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.