Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hazai síelés: Visegrád, Eplény és Mátraszentistván is nyitva!

2021.12.27. sielok.hu

Ma délutántól a Budapesthez közeli síterep, Visegrád is megkezdi a szezont, így összesen már három hazai síterepen lehet síelni december utolsó napjaiban.
Visegrád ma délután: az első fecskék
Az alábbiakban a síterepek üzemeltetőinek legutóbbi helyzetjelentéseit tesszük közzé:

Visegrád

Sikerült a behavazás, ma 13-kor nyit az 1/A és bébi pályánk!

Szerencsére a korábbi hógyártásból, jelentős mennyiség maradt a pályákon, így a mai éjszakával kiegészülve, be tudtuk fejezni az 1/A, fő hóágyús és bébi pályánk behavazását. A pálya aljában még nincs teljes vastagság, de a meredek részeken bőven van hó, és ma éjszaka is tudunk még vastagítani rajta. Ratrakolni még nem tudtunk, de egyenletesen terítettek a hóágyúk, és kiváló a hóminőség, ahogyan azt Visegrádon megszokhattátok.

Ma nyitás tehát 13-kor, és szokás szerint, 21 óráig világítással leszünk nyitva. Holnap reggel 9-től 21 óráig, már normál nyitva-tartás lesz, és folyamatosan leszünk, ameddig lesz elegendő hó a pályákon. Iskolaszünetben normál hétvégi árak lesznek érvényben, kérem megértéseteket. Működik a kölcsönzőnk és a büfénk is, ma még síoktatás nem lesz, előjegyzést tudunk felvenni. Szánkózni a pályákon kívül lehet, a fagyott földön 1 cm-es a természetes hóvastagság, tegnap többen csúszkáltak rajta.

Eplény

Múlt éjjel is dolgoztak hóágyúink, friss hóval borították pályánkat, melyet hajnalban meg is ratrakoltunk! Az időjárás is minket támogat, alacsony a hőmérséklet, és ha hihetünk az előrejelzéseknek, az is marad! Kitűnő körülmények a síeléshez!

Nagy örömmel jelentjük be, hogy a mai napon megnyílik vadonatúj a’la carte éttermünk a hegytetőn, mely a The Cage fantázianevet kapta, páratlan panorámájáról. Igazi hütte hangulattal vár benneteket reggel 10-órától italkülönlegességeivel, majd 12 órától belekóstolhattok a Bakony legmagasabban fekvő gasztro csodáiba is!

Mai nap tartogat még egy meglepetést a snowboard szerelmesei számára! Egy egyedülálló Freestyle Workshop kerül megrendezésre reggel 10 órától a Magyar Snowboard Szövetség, a Nitro Snowboards Magyarország és a Síaréna Vibe Park jóvoltából!

Várunk benneteket 9-19 óra között:

A1-es és T1-es pályával (Fontos! T1-es tanulópályánk csak oktatással, tanulópályajegy megváltásával használható!)

Mátraszentistván

Ünnepi síelés a Síparkban!

EXTRA ESTI SÍELÉS 12.27-28-29-én este 20 óráig!

December 27. Hétfő 9:30-20:00
December 28. Kedd 9:30-20:00
December 29. Szerda 9:30-20:00
December 30. Csütörtök 9:30-16:30
December 31. Péntek 9:30-16:30
Január 01. Szombat 11:00-18:00
Január 02. Vasárnap 9:30-16:30

Téli szünet (12.22-01.02) kiemelt időszak, a téli szünet ideje alatt normál síbérlet árak vannak érvényben.

A kedvezményes hétköznapi jegyek 01.03-tól elérhetőek.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.