Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kapruni gleccser: indul a síszezon

2016.10.01. Stánicz Balázs

A tiroli gleccserek után Kaprunban is kezdetét veszi a 2016/17-es síszezon. A salzburgi gleccser mától fogadja a téli sportolókat a felső csákányossal és a mellette lévő pályákkal.
Immáron Kaprunban is síelhetünk, a salzburgi gleccseren a felső csákányos (Magnetköpflift) üzemel és a mellette lévő pályákon hódolhatunk kedvenc téli sportunknak, reggeltől egészen délután három óráig. A sípályához az Alpincentertől a Gipfelbahn nagykabinossal és a Gletscher Shuttle siklóval juthatunk el. A kínálat – ahogy a legtöbb osztrák gleccseren – erősen korlátozott. Jó hír, miszerint vasárnap egy markáns hidegfront érkezik a térségbe, ami véget vet a vénasszonyok nyarának, jó néhány napon keresztül havazás lesz a program, olyannyira, hogy a hét közepe felé akár már 1000 méter körül is havazhat. Jelenleg a nyolc osztrák gleccsersíterep közül heten már csatolhatunk, név szerint Stubaion, Kaunertalon, Pitztalon, Söldenben, Hintertuxon, Mölltalon és Kaprunban. Dachstein gleccseren még várat magára a szezon, az előrejelzések szerint nem sokáig!
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Hotel Sonnhof Rauris csillagcsillagcsillag
A 45 szobás Hotel Sonnhof Rauris egy magyar családi tulajdonban lévő, sí- és motorosbarát szálloda a festői Rauris üdülőfaluban. A hotelben bár, medence, fallabda pálya, szauna áll a vendégek rendelkezésére.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Tauernsuites Mitterwirt
30 db modern apartman (33-158 m², 2-10 fő részére) Piesendorf településen, Kaprun/Kitzsteinhorn síterepétől 4,5 km-re, Zell am See-től kb. 6 km-re. A főépületben wellness részleg és egy étterem is található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Angela Apartment & Chalet
Főként nagyobb családok és baráti társaságok részére ajánlott apartmanház, 3 db 110 m2-es méretű, egyenként 8-10 fős lakással és egy új, 8 fős chalettel. A környékbeli sípályák 6-12 km-re találhatóak. Szolgáltatások: WIFI, sítároló, parkoló, játszótér, éttermek.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.