Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Rekord látogatottságot hozott a 2017/18 síszezon!

2018.04.03. sielok.hu

Fantasztikus telünk volt! A sielok.hu látogatottsága minden eddigi rekordot megdöntött, tavalyhoz képest 20%-os növekedést tudtunk elérni! Köszönjük minden oldalunkra kattintó látogatónak, aki hozzájárult ehhez a kimagasló eredményhez!
A tavalyi 3,7 millió látogatással szemben idén több mint 4,5 millió látogatás érkezett az oldalra, ami több mint 1,7 millió felhasználót jelentett. Legnagyobb mértékben február és március hónapokban nőtt az olvasottság, köszönhetően a hosszúra nyúló hideg és havas télnek. Részletes statisztika arról, hogy mely síterep oldalakat nézték a legtöbben, országonkénti bontásban itt található.
Látogatottságunk alakulása szeptembertől márciusig. Forrás: Google Analytics
Látogatottságunk alakulása szeptembertől márciusig. Forrás: Google Analytics
Legnépszerűbb tartalmaink továbbra is a síterep infók, fotóalbumok, hírek, hójelentés, időjárás előrejelzés, szállások, síutak, webkamerák, a fórum és az apróhirdető voltak. Rengeteg élménybeszámolót és gyönyörű galériát kaptunk olvasóinktól, a 2018-as fotópályázat eredményhirdetését hamarosan közzétesszük. Reméljük, hogy a sielok.hu-ra kattintó látogatóknak sok hasznos infót tudtunk közvetíteni az idei télen is. A munkát folytatjuk, már készülünk a következő télre!
KOMMENTEK
apoca | 2018.04.04. 21:17
Gratulálok a látogatottság növekedéséhez!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.