Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Karácsony elején zárva tartanak a hazai pályák

2009.12.23.

Karácsony elején zárva tartanak a hazai pályák A kemény hideg után érkezett felmelegedés és a heves esőzések nem tettek jót a hazai pályáknak, így a síterepek úgy döntöttek, nem harcolnak a természettel és kivárják azt a néhány napot, amíg az időjárás is kedvezőbbre fordul. Friss információkért, a síterepek weboldalait érdemes fürkészni.
Mátraszentistván már a múlt héten bölcsen úgy döntött, hogy az előre megjósolt esős és enyhe időszakban egy kis pihenőt engedélyez a pályának, itt már jó előre lehetett tudni, hogy legközelebb csak december 26-án lehet síelni.

Eplényben bíztak a csodában, de végül itt is érdemesebb egy-két napig kímélni az eső áztatta pályát, és szüneteltetni egy kicsit az üzemelést. Jelen pillanatban itt is a december 26-i reggelt célozták meg a következő nyitás dátumaként.

Kékestetőn sem lehet síelni holnap és holnapután, itt is csak december 26-án reggelre várható az esetleges nyitás. A visegrádi pályának sem tett jót a meleg és az eső, itt is néhány nap kényszerszünet következik.

Az időjárási előrejelzések ismeretében a december 26-i nyitás is bátor dolognak néz ki a magyar pályákon, a hidegebb idő majd csak szombatra éri el hazánkat, nem sok időt hagyva a szokásos előkészületekre. Tehát, indulás előtt, feltétlenül érdemes az adott síterep honlapján tájékozódni.
KOMMENTEK

Szállástippek
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.