Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Március végén is nyitva Eplény és Mátraszentistván

2018.03.21. sielok.hu

A két hazai síterepünk a március végi téli időjárásban is üzemelteti a sípályáit. A tél visszatért két legjobb hazai síterepünkre, ahol addig tartanak nyitva ebben a szezonban, amíg csak lehet. Az évszakhoz képest remek pályákkal várják azokat, akik még március végén is csúsznának egyet a hazai pályákon.
Sípark Mátraszentistván
Sípark Mátraszentistván
Havazás után hóágyúztak is Eplényben, így egész héten várják a síelőket. A hóminőség azt is lehetővé teszi, hogy szerdán és pénteken is késő estig (10 óráig) lehessen síelni.

A Síparkban is tél van még egész héten. A hétvégére már a napsütés is megérkezhet. A tervek szerint egészen húsvétig tartanak nyitva.


Hétvégére még Bánkút is kinyithat 3 kisebb pályával. Kékestetőn még van hó bőven, de ezt már csak a szánkózók élvezhetik, a lift már nem üzemel. 

KOMMENTEK
Muszo | 2018.03.21. 22:00
Hello! Valaki megtudná mondani hogy Kékestető miért nem üzemel? Előre is köszi.

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.