Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Mátraszentistván: mától nyitva a 4-es pálya is!

2015.01.09. Sípark.hu

Péntek reggel megnyitottuk az 1 km hosszú 4-es sípályát a csákányos lifttel! Már 1,7 kilométernyi sípályán, kiváló hóviszonyok között lehet síelni a mátraszentistváni Síparkban. Ez azt jelenti, hogy az idén először lehet lecsúszni a síterep aljára és használni a hosszú csákányost.
A hétvégén változékony idő várható, a szombat ugyan enyhe lesz, de az előrejelzések szerint eső csak a késő esti órákban várható, így a sízést nem érinti majd. A vastag hótakarónak köszönhetően a pályák állapota előreláthatólag nem romlik majd le. Vasárnap délután újra télies idő lesz a Síparkban, a hegyekben visszatérnek a mínuszok és egy kiadós havazás is (10-15 cm) várható.

Pénteki nyitva tartás 9:30-21:00: a SíoktatóPark (Sunkid Rotondó), 6-os pálya 1 db korongos sífelvonóval, az 5-ös pálya a kis csákányos lifttel, a 4-es pálya a nagy csákányos lifttel, a HócsúszdaPark műanyag felülettel, Hóhatár Hütte Étterem, Síkölcsönző és a Síiskola!
KOMMENTEK
kócos | 2015.01.09. 15:37
Valamikor élt egy ember, aki reggel 6 órakor elmondta, hogy aznap milyen idő várható és hol lehet síelni Szent Pistán!

Szállástippek
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.