Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Gemeindealpe és Puchberg: síelés gyermekáron

2008.11.26. Stánicz Balázs

Gemeindealpe és Puchberg: síelés gyermekáron Sorra nyitnak ki a közelebbi és távolabbi osztrák síterepek. Némelyik síparadicsom kedvező bérletárakkal csalogatja a síelőket és hódeszkásokat; ilyen Gemeindealpe és Puchberg is.
Igazi nyitási lázban égnek az osztrák síterepek. Aki nem nyit ki ezen a hétvégén, azoknak döntő többsége december első hétvégéjén biztos megteszi ezt.

Aki olcsón szeretné megúszni a síelést, annak a jövő hétre két ajánlatunk is lenne, ráadásul mindegyik a határ közeli régióban; Alsó-Ausztriában. A Mariazelltől mindössze egy hógolyódobásnyira fekvő Gemeindealpén december 5-én, azaz pénteken minden felnőtt gyermekáron síelhet. Ez azt jelenti, hogy a napi jegy mindösszesen 13 euróba fog kerülni.

A Schneeberg lábánál fekvő Puchberg is hasonló akciót tartogat, méghozzá december 6-ra (szombat). Puchberg ekkora hirdette meg a "két órát fizet egész napot síel" akcióját. Ennek keretében felnőtteknek 15, míg gyermekeknek 9 euró lesz az egész napra érvényes síjegy.

Ami a havat illeti, aggodalomra semmi ok, hiszen a Gemeindealpe tetején jelenleg egy méteres a fehér takaró vastagsága. Ráadásul a hétvégén további havazásokra lehet számítani.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
R&R Residenzen Hotel
Igényes, modern 4 csillagos szálloda wellness részleggel Mitterbach am Erlaufsee központjában, gyalogosan mindössze 450 méterre Gemeindealpe síterepétől! Mariazell: 3,5 km, Annaberg: 17 km.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Waldhäuschen apartman
2023-ban felújított romantikus 60 nm-es házikó az Erlaufsee közelében, az erdő szélén, a Bartelbauer Gasthof üzemeltetésében. A Gasthof és a Mariazell-St. Sebastian-i sípálya 1,9 km-re található a házikótól.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Bartelbauer panzió csillagcsillagcsillag
Családi vezetésű panzió a St. Sebastiani gyakorlólift és négyüléses lift közvetlen szomszédságában, félpanziós ellátással, játszószobával. Igény esetén 2-5 fős apartmanok is foglalhatóak a melléképületben, 70 m-re a panziótól.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.