Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Nassfeld: majdnem kétméteres a hó a hegyekben

2014.01.06. sielok.hu

Furcsa fintora a sorsnak, hogy amíg számos osztrák síterepre ráférne már egy kiadós havazás, addig például Nassfelden nagyszerű hóviszonyokat találunk már a szezon kezdete óta. A délről érkező mediterrán ciklonok az idei télen is rengeteg havat hoztak Ausztria déli régióiba.
Amíg az osztrák sajtó azon kesereg, hogy a legtöbb síterepre nagyon ráférne már egy nagyobb havazás, addig Nassfelden teljesen elégedettek a hóviszonyokkal. Lukács Gábor, a Nassfeld - Hermagor magyarországi képviselet vezetője elmondta, hogy a 170 cm vastag hóval (ez a hétvégi havazás után már 180 cm) a legjobb hóviszonyokkal büszkélkedhetnek Ausztriában. Csak egy-két tiroli síterep és természetesen a gleccserek előzik meg Nassfeldet ezekben a napokban.

Már írtunk róla, hogy az Alpok déli oldalát az idén már többször is beterítette a havazás. Az olasz pályákra érkezett gyakran méteres havazásokból Nassfeld is kapott szépen, ennek az eredménye a mostani tekintélyes mennyiség.

Ezen a héten jobbára napsütéses időben lehet élvezni a havat, hétvégétől pedig újra gyülekezhetnek a hófelhők a karintiai síterep felett.

KOMMENTEK
vizicsarli | 2014.01.10. 08:47
Nassfeld nagyon szuper hely nagyon szeretem !
bence84 | 2014.01.20. 21:23
De szép képek... Már csak 1 hónap! :)

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Almresort Sonnenalpe
2023/24-es síszezonra elkészült prémium, saját szaunás apartmanok Nassfeld - Sonnenalpe részén, 1500 méteres magasságban, a sípályák mellett találhatóak! Apartmanok a 4 fős 2 hálószobásoktól egészen a 16 fős 6 hálóval felszereltekig.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Falkensteiner Hotel Carinzia csillagcsillagcsillagcsillag
Az exkluzív pályaszállás Nassfelden, a Millennium Express felvonó mellett fekszik. 2.400 m2-es Acquapura SPA wellness részlege, kulináris finomságai kiemelkedően komfortossá teszik pihenésünket.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Almresort Gartnerkofel
A modern Almresort Gartnerkofel egy abszolút pályaszállás a nassfeldi sírégió Gartnerkofel részén. A szállás 6 különböző apartman típussal rendelkezik 4 és 12 fő közötti kapacitással, némelyikük saját szaunával is felszerelt.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.