Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Országos Snowboard Diákbajnokság lesz a Mátrában

2019.02.07. 2019.02.12. MSBSZ | frissítve: 2019.02.12.

Február 15-én pénteken, a Mátraszentistváni Síparkban rendezik az MSBSZ – Store13 Országos Snowboard Diákbajnokságot, a tél legnagyobb hazai snowboardos diákversenyét.
Kép: Magyar Snowboard Szövetség
Kép: Magyar Snowboard Szövetség
Immáron hagyomány, hogy a szezon legnagyobb diákversenyének a Mátraszentistváni Sípark ad otthont. A Magyar Snowboard Szövetség számára kiemelten fontos, hogy a versenyt magyar síterepen rendezzék, hiszen az előző évek tapasztalata bizonyítja, hogy így többen tudnak részt venni rajta. A verseny igazi családi-közösségi élmény is, remek program a hétvégére!

A vállalkozó kedvű ifjú snowboardosokat különböző korcsoportban, 20 éves korig nevezhetnek az Országos Snowboard Diákbajnokságra.

Amellett, hogy a dobogósok a Store13 jóvoltából értékes díjakat vihetnek haza, ez a legjobb lehetőség az új tehetségek felfedezésére. A Magyar Snowboard Szövetség ugyanis az előző évek gyakorlatát követve ezúttal is egy ausztriai edzőtáborral és a felnőtt Országos Bajnokságon való részvételi lehetőséggel díjazza a hat legtehetségesebb versenyzőt.
Fotó: @MSBSZ
Fotó: @MSBSZ
Utánpótlás válogatottunk és junior csapatunk szinte minden tagja itt hívta fel magára korábban a figyelmet. Ők már nemzetközi FIS junior versenyeken indulnak, amely az első lépcsőfok az Európa-kupa és a FIS Világkupa felé.

A versenyen az utánpótlás válogatott versenyzőink közül rajthoz áll majd Czunyi Fanni és Osváth Norbert is.

A diákbajnokságon szlalom és slopestyle szakágban is összemérhetik tudásukat a jelentkezők. A szlalomban az ügyesség mellett a sebesség számít, az időeredmények döntenek a helyezések sorsáról, míg a slopestyle versenyben a különböző elemeken bemutatott trükkökkel a pontozóbírókat kell lenyűgözni.

A verseny programja és további részletei megtalálhatók a szövetség eseménynaptárában, erre a linkre kattintva.

Az esemény Facebook oldala ezen a linken érhető el.

Minden érdeklődőt szeretettek vár a Magyar Snowboard Szövetség!
KOMMENTEK

Szállástippek
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.