Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hétvégén megkezdődik a síszezon a Mátrában!

2013.12.19. 2013.12.21. Sípark.hu | frissítve: 2013.12.21.

Hosszú várakozás előzte meg a nyitást. Az elmúlt két hétben az ország alacsony területein sokkal hidegebb volt, mint itt a hegyen, emiatt hóágyúzni csak hajnalban lehetett. Napról-napra hízlaltuk a hóréteget, jelenleg 30-50 cm a tömörített átlag.
Pénteken a Sípark felső szakasza nyílik meg, három pályával. A kék jelzésű 4-es, a piros 5-ös és a szintén kék 6-os pálya, valamint a C és D jelű felvonó.

Ebben a síszezonban sem változtattunk a síbérletek árain, amelyek már négy éve a következőképpen alakulnak:

- előszezonban 4.500 Ft/fő/nap

- szezonban 5.500 Ft/fő/nap

Péntektől vasárnapig az előszezoni árak érvényesek. Az első hétvégén esti síelés nem lesz.

FRISSÍTÉS: PÉNTEKEN CSAK KORLÁTOZVA HASZNÁLHATÓAK A PÁLYÁK!

Csütörtök kora este a Sípark egyik 100 éves tölgyfája - közvetlenül a Doppelmayr csákányos felvonó mellett - kettérepedt a nagy mennyiségű zúzmarától. Az életveszélyes faóriás kivágásán és elszállításán egész éjjel dolgozni fognak kollégáink. Emiatt biztonságosan csak a felső rét egy részét tudjuk kinyitni péntek reggel. Napközben amint megszűnt a veszély a felvonó mentén, kinyitjuk a 4-es és 5-ös pályákat is. Pénteken a "Kezdők Síliftjei" bérletet lehet tehát csak megvásárolni, amely egész napra érvényes lesz! Használható a 6-os pálya és az oktató terasz.

Karácsonyi akciót indítunk!

A kérdésünk az, mennyiben kerüljön hétfőn, azaz december 23-án a síbérlet? A Sípark rajongóin múlik az ár!

Az akció lényege: minél többen nyomják meg a Sípark Facebook oldalán a Lájk gombot, annál olcsóbb lesz a hétfői síbérlet. Ilyen még nem volt Magyarországon! A mellékelt táblázatban sávosan mutatjuk, mennyi rajongó után, mennyibe kerül majd a síbérlet.

Ha összejön a 11.000 rajongó, akkor csak 500 forint lesz hétfőn a síbérlet mindenkinek! Az akciót hétfő reggel 6 órakor lezárjuk és eredményt hirdetünk.

Erbeszkorn Tamás, Mátraszentistván Sípark
KOMMENTEK
Chopoker | 2013.12.20. 14:43
Kicsit kezd frusztrálni ez a fészbuk őrület. Persze ez kevésbé zavar, de az sokkal inkább, hogy már nem is értem az "akciót".

"A kérdésünk az, mennyiben kerüljön hétfőn, azaz december 23-án a síbérlet?"

Szerintem legyen 2013 Ft! :-)

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.