Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Saalbach: új hatüléses a Reiterkogelen

2013.12.06. Stánicz Balázs

Salzburg legnagyobb összefüggő síparadicsoma az idén sem tétlenkedett, összesen mintegy 10 millió eurót költött a fejlesztésekre, melynek nagy részét az idei szezon újdonsága, a hatüléses Rosswaldbahn teszi ki.
Saalbach „napos” részét érinti leginkább az idei fejlesztés. Akik ismerik a síterepet azok tudják, hogy a Reiterkogel irányába egy csákányos felvonó „éktelenkedett”. Ennek mostanra vége, a húzóliftet nyugdíjazták, szerepét egy modern hatüléses veszi át, amit Rosswaldnak kereszteltek.
„NEU” , az lesz az új ülőfelvonó
„NEU” , az lesz az új ülőfelvonó
A libegő kényelmes és gyors lesz. Egy lesiklás után puha bőrüléseken pihenhetünk, miközben felfele utazva gyönyörködünk a tájban. A kivitelezők gondoltak a rossz időre is; havazás és szél esetére buborékokkal látták el a felvonót, így maximális lehet a komfortérzetünk. S ha mindez nem lenne elég; az igazán hideg napokon biztosan nagyra értékeljük az ülésfűtést.
21. századi hegyállomás
21. századi hegyállomás
Az új felvonó mellett bővítették a hóágyú armadát, új pályagépeket vettek és itt-ott pályakorrekciókat hajtottak végre. A 2013-as fejlesztések 10 millió eurójába kerültek az üzemeltetőknek. Az önmagában hatalmas összeg eltörpül az elmúlt évtizedek költségei mellett, ugyanis a síközpont 2000 óta 260 millió eurót invesztált Saalbach-Hingterglemmbe.
Kékben látjuk a Világot
Kékben látjuk a Világot
S valljuk be, ez bizony meg is látszik, nem hiába örvend töretlen népszerűségnek a síparadicsom, s mi magyarok is egyre többen jövünk rá, hogy a Murau tábla után is van síélet, sőt ott kezdődik igazán!
KOMMENTEK

Szállástippek
Pension Tannenhof
A családi vezetésű barátságos panzió Leogangban, hangulatos szobákkal és apartmanokkal várja vendégeit Saalbach-Hinterglemm-Leogang sípályáitól 6-7 km-re. Reggelis és félpanziós ellátás is kérhető, a pihenésről panorámás szauna gondoskodik.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Ferienresort Rehrenberg
Modern, tágas, kandallós 2-10 fős apartmanok jól felszerelt konyhával Saalbach és Zell am See között, 600 m-re a Zellamseexpress felvonótól. Ingyenes parkolás, wellness-részleg kültéri fűtött medencével, szaunákkal, étterem, kinti-benti játszótér.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Saalbach Suites
2022 decemberi átadású, 2-7 fős, elegáns szobák és lakosztályok Saalbach-Hinterglemm, vorderglemmi sípályái mellett! Szolgáltatások: parkoló, wifi, wellness részleg, reggeli. Az szálláshely egy saját bárral is rendelkezik.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.