Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szombaton nyit Murau-Kreischberg!

2015.12.04. sielok.hu

Szombaton nyit Murau-Kreischberg! Az előzetes terveknek megfelelően, a magyarok kedvenc ausztriai síterepe december 5-ével megkezdi a síszezonját! Az intenzív hóágyúzás nagyon sokat segített abban, hogy már a nyitás napján a völgyig le lehet csúszni a síterepen.
A november végén érkezett erős lehűlésnek köszönhetően már több, mint egy hete dübörögnek a hóágyúk és zajlanak a munkálatok Kreischberg síterepén.
Az alábbi sífelvonók lesznek majd nyitva::
  • 6 személyes kiskabinos lift, a völgypályával egész hosszban
  • 10 személyes kiskabinos lift a Rosenkranzon
  • 6 személyes "narancssárga plexis" ülőlift
  • "G" Kreischi tanulólift
  • bébilift és varázsszőnyeg
  • tanulóliftek a Snowparknál
Amint az időjárás lehetővé teszi, további pályák nyitnak meg a Rosenkranz oldalon - érdemes figyelemmel kísérni az aktuális állapotokat a www.kreischberg.at oldalon!

Szezonnyitástól egészen december 18-ig a gyerekek 15 éves korig ingyen síelhetnek, amennyiben legalább 2 napos síbérletet vásárolnak, a szülő teljes árú síbérletet vásárol és a környékbeli partnerszállások egyikén szállnak meg.
Bővebb információ az akcióról: www.murau-kreischberg.at
KOMMENTEK

Szállástippek
Relax Resort Kreischberg csillagcsillagcsillagcsillag
2008-ban épült modern, színvonalas szálloda a kreischbergi pályák tövében, kb. 150 méterre a kabinos lifttől! A 6. emeleten található, panorámás wellness szolgáltatásai: élménymedence, szaunavilág, fitneszterem, gőzfürdő, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Gasthof Kreischberg csillagcsillagcsillag
2016-ban felújított családias hangulatú kutyabarát panzió, 2-6 fős szobákkal, ellátással. A szállással szemben lévő sípálya kb. 1 km-re található, síbusszal vagy autóval könnyen megközelíthető.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Woody apartmanok
Új apartmanház 5 db igényesen berendezett lakással és 1 db 3 szintes sorházzal a kreischbergi kis kabinos lift állomásától mindössze 350 méterre. Minden lakás modern, igényesen berendezett, jól felszerelt konyhával, parkolóhellyel és ingyenes wifivel.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.