Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szombattól két pálya nyitva a Zemplénben

2013.12.21. Zemplén Kalandpark

A sátoraljaújhelyi Zemplén Kalandparkban december 14-én indult a síszezon az I-es pálya megnyitásával. A gyermek- és a II-es pálya havazása ezzel párhuzamosan folytatódott, így ezen a hétvégén megnyílik a gyermekpálya is.
December 21-től tehát már két pálya várja a téli szünetben síelni vágyó vendégeket, a nyitási akciót pedig meghosszabbítottuk: egész napos felnőtt bérlet 2.500 Ft, míg gyermek bérlet 1.900 Ft-ért váltható!

A Zemplén Kalandpark sípályái a a snowboardosok között is egyre ismertebbek és népszerűbbek, számukra a síkölcsönzőt deszkákkal is bővítettük.

Az ünnepek mozgalmasak lesznek a zempléni sícentrumban, hiszen december 27-31. között zajló sítanfolyam létszáma már betelt, a környező szállásadók visszajelzései alapján pedig sokan töltik majd a karácsonyt a Zemplénben.

A kibővített büfében meleg ételekkel, forralt borral és teával várunk mindenkit!

A bérletek az elmúlt évihez hasonlóan természetesen tartalmazzák a libegő térítésmentes használatát azoknak, akik a libegő - ingyenes! - alsó állomásán parkolnak gépkocsijukkal.

A Magas-hegyi síhétvége remek kiegészítője a három hófánk pálya, amely szintén a vendégek rendelkezésére áll!

Síelés előtt vagy után pedig irány a hegy lábánál fekvő jégkorcsolya pálya!

Biztos, hogy a sátoraljaújhelyi Magas-hegyen fehér lesz a karácsony!

KOMMENTEK

Szállástipp
Hotel Hunor csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Hunor Sátoraljaújhelyen, a Magas-hegy lábánál, 100 méterre a sípályákhoz felvivő libegőtől, a Zemplén Kalandpark közvetlen szomszédságában található. Szolgáltatások: uszoda, fitneszterem, bowling pálya, teniszpálya, pezsgőfürdő, szauna, szolárium, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.