Menü ≡
SÍTEREPAJÁNLÓ
Hintertux
Besíző hosszú hétvége programokkal 110 €/fő-től!
Vrátna
A Fátra legnagyobb síterepe!
Szálláshoz síbérlet 1 €-tól!
Kreischberg - Murau
A magyarok kedvenc síterepe! 42 km kezelt sípálya, 13 lift!
Mölltal gleccser
Besízés az őszi szünetben 100%-os hóbiztonsággal!
UTASBIZTOSÍTÁS -10%
Kövess minket: facebook twitter googleplus youtube

Felhasználóbarát Honlap minősítést nyertünk

Elismerést kapott a sielok.hu a 2009-es eFestival-on

2009.11.13.
Felhasználóbarát Honlap minősítést nyertünk A Magyar Tartalomipari Szövetség ezévben 9. alkalommal rendezte meg a hazai online és a multimédia szakma kiváló digitális tartalomfejlesztési gyakorlatát bemutató eFestivalt. Nagy örömünkre nem jöttünk el üres kézzel a díjkiosztó gáláról: a sielok.hu Felhasználóbarát Honlap minősítést kapott!
Az eFestival az online és a multimédia szakma évenként megrendezett rangos eseménye. A versenyen részt vehet bárki, aki az online gazdaságba újonnan lép be valamilyen internetes megoldással, multimédiás alkotással. A verseny célja, arra ösztönözni az alkotókat, hogy minél színvonalasabb, minőségi magyar tartalmat állítsanak elő és szolgáltassanak a felhasználóknak.

A bírálat elsődleges szempontja a forma és tartalom egysége és felhasználó-barátsága (hozzáférhetőség, szabványosság, könnyű kezelhetőség) volt.

Újdonság, hogy idén a MATISZ kidolgozta a Felhasználóbarát Honlap, illetve digitális adathordozón (pl. CD vagy DVD) forgalmazott termékek esetében a Felhasználóbarát Termék minősítési rendszerét is, amely szerint az összes versenymű előzsűrizése megtörtént. A Felhasználóbarát Honlap / Termék minősítés 2 évig érvényes, ezt követően viseléséhez újraminősítés szükséges.

A nevezés 2009. szeptember 28-án lezárult. Az eredményhirdetésre - ünnepélyes Díjkiosztó Gála keretében - 2009. november 10-én a DAT'2009 konferencia záróakkordjaként került sor a Magyar Telekom Székház Tölösi Konferencia Központjában.

Örömmel vettük át a díjat a szakmai zsűritől és egyben gratulálunk partnerünknek, a K2 Síközpontnak, ők eBusiness kategóriában indultak www.skiing.hu címen elérhető webáruházukkal, és ugyancsak elnyerték a Felhasználóbarát Honlap minősítést.

A díjazottak listája megtalálható itt: http://www.matisz.hu/2009.362.0.html
h i r d e t é s
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Szeretném megkapni a friss híreket és legjobb síajánlatokat.
Elfogadom az adatvédelmi elveket.
Hírlevél archívum »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 96 vendég és 11 regisztrált felhasználó látogatja.
Asztali nézet
A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk. Elfogadom. Több infó...