Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Snowboardos világsztárok jártak Budapesten

2016.11.07. MSBSZ

Hatalmas közönségsikert aratott a Monster Energy nemzetközi snowboard filmbemutató turnéjának budapesti állomása, melyre az olimpiai bajnok Sage Kotsenburg és a snowboard-rocksztár Halldór Helgason is személyesen látogatott el.
A fővárosi filmpremiert óriási érdeklődés övezte, hiszen a snowboard elit nemzetközi sztárjaival nagyon ritkán találkozhatunk hazánkban; többen közülük most jártak nálunk először. London, Prága, Moszkva és Szentpétervár mellett Budapestet és érintette ugyanis az a turné, melynek során hat profi snowboardos három filmje debütált a mozikban.
Monster Premier
Monster Premier
A premieren jelen volt az amerikai Sage Kotsenburg, a slopestyle első olimpiai bajnoka (Szocsi 2014), valamint az izlandi Halldór Helgason, aki kompromisszumokat nem ismerő lazasága miatt világszerte óriási népszerűségnek örvend. A csapatot a három film további főszereplői tették teljessé: Halldór testvére, Eiki, valamint a svéd duó, Kevin Bäckström és Tor Lundström, végül pedig a norvég Ulrik Badertscher.
Monster premier
Monster premier
Már a filmvetítés előtti közönségtalálkozóra is sokan eljöttek, hiszen lehetőség nyílt közös fotók készítésére és dedikálásra. Volt, aki elhozta a snowboardját, és arra kért autogramot. A Toldi moziban rendezett ingyenes filmvetítésen telt ház volt, még a lépcsőkön is ültek. Az estét közös bulival zárták.

A minap a háromból két filmet is publikáltak online, az alábbi linkeken megtekinthetők:

Vacation forever
Dayumm
A harmadik, Eiki Helgason filmje, az Island born, december 5-én lesz elérhető. Talán ő foglalta össze legjobban a snowboardozás esszenciáját és a filmezés jelentőségét:

„A snowboardozás számomra az önkifejezés eszköze. Szabadon, testközelből tapasztalhatod meg a természet nagyszerűségét. A versenyzés csak egy szelete az egésznek. Az eredményeidet hamar elfelejtik. A film azonban örök. A snowboardozás olyan nekem, mint a festőművésznek a vászon, a film pedig az utókornak szánt műalkotás.”
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.