Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

zld.trb kiemelt beszámolói
zld.trb
1 élménybeszámolót írt
1
13 éve tag
Szlovákia
Jasná - Chopok
2011.02.19.
sziasztok,

tegnap jöttünk haza chopokról, négy napot voltunk, életünkben először. pár szóban összefoglalva ezeket tapasztaltuk:

- nincs hó. egy napot leszámítva végig olvadt, a pályákon kívül meg gyakorlatilag egyáltalán nincsen semennyi hó. ehhez képest a pályák állapota meglepően jó. szorgalmasan ágyúznak, fogyasztják a hódepókat, így a nyitott pályák síelhetőek is. a nap végére persze már jegesek, de az alapjukat annyira jól megcsinálták, hogy kő alig van. mondjuk mi jól síelünk, nem zavart, ha a vége felé már csak a pálya szélére kihordott 2-3 méteres sávon lehetett fordulgatni, de a többség csak vasalta a pályát.

- nincsenek vészesen sokan. persze direkt mentünk hétfőtől péntekig, gondolom, hétvégén sokkal rosszabb. az egyik napon a biela put-i négyesülős és a zahradky-i hatosülős meg a tányéros kivételével lezártak mindent (később megnyitották még az ottani hatost) a szél miatt, de még így is megoldható volt, hogy ne kelljen nagyon sokat sorban állni.

- a pályák szuperek. annak ellenére, hogy a csúcsra egyszer se jutottunk fel (délre pláne), elmondható, hogy maguk a pályák kiválóak, mind hosszra, mind meredekségre. csak a hó hiányzott...

- nevetséges informálatlanság. senki nem tud semmit, és senki nem beszél angolul és/vagy németül. ez az egyetlen poszt-szoc élményünk amúgy.

- nem működnek a sífutópályák. a csapatunk egy részét rosszul érintette, mert erről nem volt semmilyen információ online.

- kiváló szállás: welness hotel chopok. általában ausztriában síelünk, és ott is szállodába megyünk, hogy ez az egy téli hét tényleg a pihenésről szóljon. ez a hotel lepipálja az osztrák négycsillagosokat is, elképesztően tágas szobák, szuper kaják, lehengerlő dizájn, sítároló fűtött sícipőtartóval és mágneskártyával zárható szekrényekkel, a wellness-részleg pedig a legnyugateurópaibb elvárásoknak is megfelel. és ingyenes busz a pályákhoz, úgyhogy nem kell küzdeni a parkolóhelyekért és a fagyott sícipőbe bújással. mindezt az osztrák ár feléért!!

összefoglalva: maximálisan európai helyen síeltünk, gyönyörű tájon, szuper síterepen, ahol mindent elkövettek, hogy úgy tűnjön, mintha lenne hó. a franciákkal egyáltalán nem, csakis az osztrákokkal tudom összehasonlítani, és vissza fogunk menni, az 100%.
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.