Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

hapciii kiemelt beszámolói
hapciii
1 élménybeszámolót írt
1
16 éve tag
Olaszország
Ravascletto
2008.02.29.
Tegnap még síeltem ezen a terepen, egy hetet töltöttem kint, így frissek a tapasztalataim.
Általában elmondható volt, hogy a szikrázó napsütésben a hó nappal olvadt, este fagyott, így nap végén a pályák alsóbb részei elég kásásak voltak, de fent közel tökéletesek maradtak. Tekintve, hogy pályán kívül is bőven volt hó, néhol derékig eltüntem benne, egy ideig biztosan hóbiztos marad a terep ;)
A freestyle park szépen karban van tartva és elég magasan, hogy ne olvadjon.
4-5 kisebb gyakorló és 3nagyobb jumppal rendelkezik a park meg egy rendes méretü piramissal a legvégén. A nagyobb ugratók mindegyikének jó íve van, nem dob ki túl meredeken felfele, és nem is nagyon laposan. Nekem nagyon tetszettek. :)
Korlátból és boxokból sajnos nincs sok: van egy sima tört és egy rainbow box. Ezek nagy előnye, hogy valami műanyaggal vannak bevonva a csúszófelületen így nem koptatja el az éleket. Korlátból csak egy szögletes rainbow van.
A parkban a hangulatról a park főnök által üzemeltetett hangfalak gondoskodnak, így zene nélkül sem maradnak az oda látogatók. :)
Kint töltött hét alatt egy felhős és egy félig ködös (alsóbb pályákn látótávolság 10m, fent meg szikrázó napsütés) nap volt, így az időjárásra sem panaskodhatok.
Egyedüli, amit hiányoltam, az egy hosszabb pálya.
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.