Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

K.Tiberio91 kiemelt beszámolói
K.Tiberio91
1 élménybeszámolót írt
1
9 éve tag
Szlovákia
Vrátna
2017.01.28.
Ez az első beszámolóm itt a síelők.hu-n, ezért nem mindenhol van a legtökéletesebben fogalmazva. :D

2016 December 26-28 között síeltünk Vrátna síterepen.

A pályák közül megnyitva és kezelve csak a Paseky középső pályarész volt ahol kb. egy 1,5 km-es részen egybefüggően lehetett síelni. A hóréteg is megfelelő vastagsűgú volt. Az alsó részen a kezdőknek két tárcsás felvonó volt, ami nagyon lankás. A felső pályarész lejtése kellemes, nem meredek.

Viszont a híres Chleb része a síterepnek ami miatt én ezt a terepet választott, még nem volt kezelve, a kevés hóra hívatkozva, szerettünk volna felnézni rá mert a kabinos felvonó működött, de egyrészről nem akartuk megbontani a kis csapatunkat a második ok pedig az egyik helyi snowboardos lebeszélt róla minket mivel ő tapasztalatból mondta meg képeket is mutatott, tényleg kevés hó volt ott és sok a kavics és szikla kilátszódott.

Első nap December 26.-án délután 12:30-ra érkeztünk meg a pályához, ahol 24 euró / 4 órás bérleteteket váltottunk, a pénztárnál meg úgy ahol helyeken üzletekben voltunk angolul alig beszéltek, ami meglepett. Emiatt nehézkesen és kb. 10 perecbe telt mire az első nap a bérleteket kiváltottuk. Plusz fok volt ezért délutánra a pályák nagyon felbuckásodtak és lagyakosak lettek.

Második napon egész nap havazott és erősen fújt a szél nem igazán volt jó idő, pálya felső része eléggé jeges volt ami sok síelőt elbátortalanított és nagyon kellett figyelni, hogy jól legyen megválasztva a lefelé kinézett útvonal.

Harmadik napon volt a legjobb az idő délelőtt egy kis havazás. A pályá ezen a napon volt a legjobb bár igaz, hogy ezen a napon voltak a legtöbben. A felvonónál egyátalán nem érződött a sok emeber. Egyátalán nem kellett egyszer se várni.

Szállásunk az 5 km-re található Chaty Kemping Belá volt. Nagyon szép rendezett két hálóteres 4 személyes kis faházba. 3500 Forint / Éjszaka +1euro ifa, szerintem teljesen korrekt (önellátós).

Az egészet összefoglalva meg voltam elégedve a tereppel, szerintem fogok ide még visszajönni.
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.