Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

bvonh kiemelt beszámolói
bvonh
1 élménybeszámolót írt
1
19 éve tag
Megtörtént! Egy hete jöttünk haza, így leírnám a legfontosabb tapasztalataimat, hátha másnak is hasznos lesz! Míg ausztriában szinte síelni se lehetett a szakadó hóeséstől, itt egy hét napsütés (nem hiába Val di Sole) gyönyörűen karbantartott pályák!
Pinzolóval semmi bajom nem volt. Nagyon klasszakat lehetett síelni, mert sosem voltak sokan fent. Minden pozitívan szólót meg todok erősíteni. A cioca valóban az egyik legjobb pálya. Hogy hány fokos nem tudom, de olyan jó erős piros. A kabinoshoz érkező fekete (itt rendezik a versenyeket is) szintén jó választás. Sokakat visszatart ugyanis a pálya színjelölése, ami tulajdonképpen szintén erős piros egyetlen rövid fekete letöréssel. Én ezt nagyon élveztem, mert mindig üres volt. Viszont több napra tényleg uncsi egy kicsit. A Madonnára való átkocsikázás nem terhelt meg. Itt van kellő mennyiségű pálya és jóval több ember. A hütték árszinvonala is erősen emelkedik, amivel fordítottan arányos a hangulatuk. Nekem a világkupa pálya tetszett leginkább (3-tree). A legtöbb ember a Grostén síelt. Átliftezve Marilleva pályáira sajnos sokkal nagyobb tömeggel szembesülünk. Viszont ha valaki, mint én is, kompromisszum nélkül kíván síelni és egy Super SKi Rama bérletet vásárol, akkor ezt ne hagyja ki!
Két új lift építésével megszületik Pinzolo és Madonna di Campiglio összekötése is. Az egyiket állítólag még idén átadják!

Jó havat mindenkinek!
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.