Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

zozóka kiemelt beszámolói
zozóka
1 élménybeszámolót írt
1
19 éve tag
Ausztria
Gerlitzen
2009.01.24.
Hütte ügyben:

Elkerülni egyiket sem kell!
Vannak a jók meg a jobbak.Sítudástól is függ a hütték látogatási lehetősége,mert sok olyan helyen van,amit kezdő csak 3-4 nap után tud meglátogatni.Illetve a mi időszakunkba a köd is nagy mértékben befolyásolta a kiválasztott hüttét.Azért csak jobb szikrázó napsütésben ücsörögni,mint tejködben és ez 500 m-en belül változik.Egyébként ha a Kanzelbahnnal mentek fel a kicsúszóval rögtön szemben van egy hütte,lépcsön lehet felmenni az emeleti nyitott részre és nagyon jól belehet látni a pálya legforgalmassabb pontajai,tehát ez azért jó,mert központi helyen van.A tetőn lévő Gipfelhausban isteni sütik vannak.Nálam a Huaba Hütte vitte a prímet a Klösterle(kellemes 4 km-es piros pálya)fenti harmadának végén.Gyönyörű napfényes környezet és ami fontos saját gazdaságukban előállított alapanyagokból dolgoznak!Kaja kiváló!
Szintén ezen a pályán,de már az alsó részén van egy Boxingstop? nevű hütte,ahol 4-től Apres Ski party a legújabb zenékkel és 4-5-ig Happy Hour(azt hiszem egyet fizet kettőt kap).
Árakban nagy különbség nincs.Pohár sör 2,3-2,7ig
bécsiszelet,hasábburgonya,saláta 7-8 euro-ig.
FONTOS DOLOG!
Már akartam írni csak elmaradt mindig.A jegypénztárnál ingyenes pálya és hütte-térkép van kihelyezve.Ránézésre egyformák,de mindegyik más nyelven és vegyesen pakolva.
Első nap mikor zsebbenyúltan és ránéztem,mert kerestem valamit,hát nagyon örültem a lengyel nyelvű eligazításnak.Jobb felső sarok magyar zászló az a tuti!
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.