Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

akira által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
akira
1 élménybeszámolót írt
1
12 éve tag
2012.03.02. 05:58
Kedves Rekiii,
Mint lathatoan a legtobb hintertuxi tapasztalattal rendelkezot kerdezem elso sorban, es szeretnek elozetesen tajekozodni a helyi sajatossagokrol. Marc 13-to sielnenk Tux-on, eloszor leszunk itt. A szallodank (Bergfried) az Eggalm felvono kozeleben van (allitolag 500 m-re), talan le is lehet sielni a szallodabol a lifthez?
Erdekelne meg, hogy milyenek a hoviszonyok, olvad-e a palya alja, mer erdemes inkabb sielni ket het mulva, a gleccseren, vagy lejjebb a zillertali palyakon?
Hol vannak kevesebben, hol vanak szelesebb palyak, hol vannak a jobban kezelt palyak, ugyanis alapvetoen a frissen ratrakolt palyakat szeretjuk elso sorban.
Olvasgattam mar a beszamolokat es a forumokat, van is nemi elkepzelesem, hogy merre induljunk el elso nap, de talan erdemes jobban felkeszulni elore, ki ne hagyjukma sok kozul a legjobb palyakat.
Es meg egy kerdes, mire szamitsunk, ha a gleccserre is mennenk? Nyugodtan szalljuni fol a buszra, vagy menjunk kocsival Lanersbachbol Hintertuxra? Mikor induljun reggel, ha az elsok kozott szeretnenk foljutni a palyakra?
Nagyon koszonom a segitseget elore is, barki is legyen az!
Jo sizest mindenkinek!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.