Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Így támogathatod a sielok.hu-t. Nem pénzt kérünk!

2022.05.04. 2023.09.29. sielok.hu | frissítve: 2023.09.29.

Tartalmaink ingyen és szabadon hozzáférhetők, nem kérünk előfizetési díjat az olvasóktól és ez így is marad. A működésünkhöz szükséges bevételeket nagyrészt jutalékból teremtjük elő. Ha rajtunk keresztül foglalsz szállást vagy biztosítást, azzal a portál működését támogatod.

Három módon teheted ezt meg:

  • 1. Saját SZÁLLÁS-adatbázisunkban tudsz keresni és foglalni síterepeken és azok közelében található szálláshelyeken. Síelők és aktív utazók számára összeállított csomagokat is találsz nálunk, ezeket folyamatosan frissítjük. Nem csak télen, minden évszakban ajánlunk szálláshelyeket, ha a hegyekbe utazol. A 2023/24-es szezonra teljesen megújult a SZÁLLÁSKERESŐ. Már nem csak úti cél, hanem menetidő szerint is tudtok síszállásokat keresni!

  • 2. Ha nem síelés céljából utazol, hanem például tengerpartra nyaralni, vagy üzleti útra, akkor is támogathatsz bennünket. Ha a booking.com oldalon tervezel szállást foglalni és itt indítod el a folyamatot, neked ugyanannyiba fog kerülni, de mi egy kis jutalékot kapunk az általad kifizetett szállásdíjból. "Sok kicsi sokra megy" alapon ez nekünk nagy segítség!

  • 3. Utasbiztosítást is köthetsz az oldalukról indulva. Választhatod a biztositas.hu vagy a bank360.hu kalkulátorát is a megfelelő biztosítás kiválasztásához.

Miért jó ez Neked és minden Olvasóknak?

Ha nő a jutalék bevételünk, akkor csökkenteni tudjuk a sielok.hu felületein megjelenő hirdetések számát, továbbra sem engedünk be felugró és letakaró reklámokat, és remélhetőleg meg tudunk szabadulni az idegesítő google hirdetésektől is. Ahogy láthatjátok, a 2023/24 szezonra letisztultabb lett az oldalunk, kevesebb lett az olvasói élményt zavaró hirdetés!

Köszönjük, ha ezzel támogatni tudod a magyar síportál szerkesztőségét.
KOMMENTEK
nagycapa | 2022.07.21. 21:02
Ha igy lepek be a business reszre a ceges foglalasokhoz, akkor is jar nektek a szazalek?
admin2 | 2022.07.25. 09:03
Igen.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.