Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Így támogathatod a sielok.hu-t. Nem pénzt kérünk!

2022.05.04. | Szerző: sielok.hu
Tartalmaink ingyen és szabadon hozzáférhetők, nem kérünk előfizetési díjat az olvasóktól és ez így is marad. A működésünkhöz szükséges bevételeket reklámokból és jutalékból teremtjük elő. Ha rajtunk keresztül foglalsz szállást, azzal a portál működését támogatod.

Kétféle módon teheted ezt meg:

  • 1. Saját SZÁLLÁS-adatbázisunkban tudsz keresni és foglalni síterepeken és azok közelében található szálláshelyeken. Síelők és aktív utazók számára összeállított csomagokat is találsz nálunk, ezeket folyamatosan frissítjük. Nem csak télen, minden évszakban ajánlunk szálláshelyeket, ha a hegyekbe utazol.

  • 2. Ha nem síelés céljából utazol, hanem például tengerpartra nyaralni, vagy üzleti útra, akkor is támogathatsz bennünket. Ha a booking.com oldalon tervezel szállást foglalni és EZEN A LINKEN indítod el a folyamatot, neked ugyanannyiba fog kerülni, de mi egy kis jutalékot kapunk az általad kifizetett szállásdíjból. "Sok kicsi sokra megy" alapon ez nekünk nagy segítség!
Booking.com

Miért jó ez Neked és minden Olvasóknak?

Ha nő a jutalék bevételünk, akkor csökkenteni tudjuk a sielok.hu felületein megjelenő hirdetések számát, továbbra sem engedünk be felugró és letakaró reklámokat, és remélhetőleg meg tudunk szabadulni az idegesítő google hirdetésektől is.

Köszönjük, ha így támogatni tudod a szerkesztőségünket.
Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »