Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Politikamentes marad a sielok.hu, a választások idején is

2022.03.01. sielok.hu

Nem titok, hogy a sielok.hu-t hirdetési bevételekből tartjuk fenn. A napokban fontos döntést kellett hoznunk azzal kapcsolatban, hogy befogadunk-e politikai hirdetéseket az oldalra a választások előtti időszakban. A válaszunk határozottan NEM.
Egyértelműen nemleges választ adtunk sales house partnerünknek, mely cég több mint 10 éve szervezi a portálunkon megjelenő nagyobb hirdetési kampányokat. Ezzel az elutasító válasszal jelentős bevételtől esünk el, de bízunk abban, hogy jó döntést hoztunk.

Fontosnak tartjuk, hogy ragaszkodjunk alapelveinkhez: a sielok.hu egy politikamentes platform volt mindig is, és az is marad. A síelés kikapcsolódásról, feltöltődésről, testi-lelki egészségről szól, és ebben szeretnénk olvasóink segítségére lenni.

A portál küldetése, hogy hasznos és friss információkkal segítse a síelőket az úti cél, felszerelés, és minden kapcsolódó szolgáltatás kiválasztásában, valamint egy kulturált, találkozóhelyet biztosítson a havas sportok kedvelőinek, ahol megoszthatják egymással tapasztalataikat.
KOMMENTEK
DonCosta | 2022.03.01. 10:18
Gratula a bátor, de határozottan jó, döntéshez!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.