Menü ≡

Autós tippek rovat

2020.09.27.
Benzinárak Európában: ennyiért tankolhatunk
Alábbi táblázatunk segítségével könnyen összehasonlíthatók az európai országok aktuális üzemanyagárai. Rendszeresen közzétesszük az európai országok átlagos benzin- és dízelárait. Az adatok mindig a frissítés dátumán érvényes árakat mutatják euróban.
2020.09.24.
Téli síelésre fel! De vajon a kocsid és a téli gumid felkészült?
Egy vakítóan fehér magashegyi lejtőn való lesiklásnál talán nincs is szebb sportélmény – legalábbis ezt állítják a síelés szerelmesei. Ha a kedves olvasó is közéjük tartozik, minden bizonnyal a következő állítással is egyetért: a síelésben talán egyetlen rossz dolog van, ez pedig a (gyakran extrém) mértékű hideg, ami nem is magát a sporttevékenységet keseríti meg, sokkal inkább az oda- és visszautunk elé gördít ha nem is áthághatatlan, de kellemetlen akadályokat.
2020.08.30.
Autópályamatrica árak Ausztriában 2020
Ausztriában egységes autópályadíj van érvényben. Az országos autópálya matricát a szélvédőre kell ragasztani. A matrica a hazai benzinkutakon is megvásárolható. A 10 napos osztrák matrica személyautókra mindössze 9,40 euróba kerül, ami ár-érték arányban igazán méltányos útdíj. 2017. november 8-tól bevezetésre került az online megvásárolható e-matrica is.
2020.04.24.
Horvátország autópályatérképe (frissítve)
Jelentősen megkönnyíti a horvát tengerpartra való lejutást, hogy Budapesttől egészen Rijekáig, valamint Splitig már végig jó minőségű autópályán utazhatunk! A Budapest-Rijeka távolság kereken 500 km, 5 óra alatt megtehető!
2020.02.05.
Autópályamatrica és útdíjak Szlovéniában
Hasznos autópálya-információkkal szolgálunk a Szlovéniába, vagy azon át utazóknak. Budapestről már végig gyorsforgalmi úton elérhetőek Szlovénia nevezetességei Maribor sípályáitól kezdve Ljubljanán át egészen a tengerparti Koperig.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »