Menü ≡
h i r d e t é s

Autós tippek rovat

h i r d e t é s
2021.10.22.
Benzinárak Európában: ennyiért tankolhatunk
Alábbi táblázatunk segítségével könnyen összehasonlíthatók az európai országok aktuális üzemanyagárai. Rendszeresen közzétesszük az európai országok átlagos benzin- és dízelárait. Az adatok mindig a frissítés dátumán érvényes árakat mutatják euróban.
2021.10.19.
Erre figyeljünk a téli gumi kiválasztásakor, ha síelni is szeretnénk
Sok téli gumi idő előtt elhasználódik, ami azt jelenti, hogy gyakran kell majd újat venni. Mivel nem pár ezer forintos költségről van szó, így nagyon fontos, hogy minden tőlünk telhetőt megtegyünk a helyes használat érdekében. Az egyik szempont az abroncsok belső nyomásának az ellenőrzése, amihez először ki kell pakolnunk a csomagtartóból. Valójában minden felesleges kiló számít, minden bent hagyott üveg, táska, szék vagy esernyők hada ahhoz járul hozzá, hogy gyorsabban kopjanak az abroncsok.
2021.08.13.
Gyorsabban elérhetőek lettek az osztrák síterepek
Jó hír az Ausztriába tartó autósoknak! A néhány éve elkészült M86-os autóútnak, valamint a nemrégiben átadott M85-ös autóútnak köszönhetően már gyorsabban közelíthetőek meg a stájerországi, karintiai és salzburgi síterepek is!
2021.08.10.
A téli gumi sokkal biztonságosabb és még spórolhatunk is vele
A téli szezon Magyarországon is meglehetősen hektikus lehet. Rövidebb nappalok, kemény viharok, hűvös időjárás, sűrű felhők, hózápor és még hosszan sorolhatnánk mi minden vár az utakon közlekedőkre. Megfelelő gumiabroncs nélkül el sem érdemes indulni az utakon. Érdemes időben meghozni a megfelelő óvintézkedéseket és például kihasználni a különféle biztosítótársaságok által nyújtott kedvezményeket. Ne felejtsük el még a tél beállta előtt felszereltetni a téli gumit a gépjárművekre.
2021.03.01.
Horvátország autópályatérképe (frissítve)
Jelentősen megkönnyíti a horvát tengerpartra való lejutást, hogy Budapesttől egészen Rijekáig, valamint Splitig már végig jó minőségű autópályán utazhatunk! A Budapest-Rijeka távolság kereken 500 km, 5 óra alatt megtehető!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
#Covid infók síelőknek Utasbiztosítás Covid fedezettel FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
SÍELŐK NAPTÁRA »