Menü ≡

Autós tippek rovat

h i r d e t é s
2021.01.21.
Benzinárak Európában: ennyiért tankolhatunk
Alábbi táblázatunk segítségével könnyen összehasonlíthatók az európai országok aktuális üzemanyagárai. Rendszeresen közzétesszük az európai országok átlagos benzin- és dízelárait. Az adatok mindig a frissítés dátumán érvényes árakat mutatják euróban.
2021.01.20.
CarPassion - autókiegészítők télen nyáron
A lengyel CarPassion autókiegészítők, többek között autótakaróponyvák gyártásával és értékesítésével foglalkozik. Minden termékük a legmagasabb minőségű alapanyag felhasználásával készül. Európán belül számos országban megtalálhatóak.
2021.01.15.
Thule táskák - A márka leggyorsabban fejlődő részlege
Az 1942-ben alapított svéd cég csak a 60-as éveben kezdett specializálódni az autós csomagszállításra. A rendkívül hasznos, kényelmes és minőségi kiegészítők hamar sikeressé váltak az autósok körében. A 90-es évek közepére egyértelműen piacvezető cég lett.
2021.01.05.
Síléc- és snowboardszállítás Thule módra
A sílécek szállításának két módja van: az első az autón belüli -, a másik az autón kívüli szállítás. Az autón belüli szállítás jó megoldás lehet, ha kevesen utazunk, vagy nem mindenki síel.
2020.12.23.
Autópályamatrica árak Ausztriában 2020/21
Ausztriában egységes autópályadíj van érvényben. Az országos autópálya matricát a szélvédőre kell ragasztani. A matrica a hazai benzinkutakon is megvásárolható. A 10 napos osztrák matrica személyautókra mindössze 9,40 euróba kerül, ami ár-érték arányban igazán méltányos útdíj. 2017. november 8-tól bevezetésre került az online megvásárolható e-matrica is.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »