Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síruházat rovat

h i r d e t é s
2022.09.18.
Aláöltözők síeléshez - mit vegyünk a síruha alá?
Az aláöltözet célja, hogy melegen és szárazon tartson, de ne akadályozzon a mozgásban. A korszerű technikai sí aláöltöző testhez tapad, megfogja és benn tartja a test melegét, az izzadságot pedig kivezeti.
2022.03.28.
Minőségi síruházat – valóban nélkülözhetetlen?
Főleg a kezdő síelőknél fordulhat elő, hogy eleinte hajlamosak a két véglet valamelyikébe esni. Az egyik szerint vagy túl drága, profiknak való síruházatot választanak, míg a másiknál spórolnak a ruházaton. Egyik sem ideális megoldás, és azt is megmondjuk, miért.
2022.02.17.
Spyder: közel fél évszázada tartják a csúcsminőséget
Egy konyhában kezdődött a legendás Spyder sztori 44 évvel ezelőtt, és mostanra a világ egyik legnagyobb síruházatra specializálódott cégévé nőtte ki magát a vállalkozás. Mi van a sikertörténet mögött?
2022.02.09.
A Helly Hansen Pekingbe is elkísérte a magyar csapatot
Jelenleg az egész világ figyelme Pekingre és az ott megrendezett téli olimpiára szegeződik, ahol a magyar csapat 14 fővel képviselteti magát. Egy sportoló életében ez egy hihetetlen lehetőség, illetve a lehető legnagyobb kihívás is egyben, hiszen a legtöbben egész életükben erre készülnek, hogy megmutathassák a világnak, mire képesek és a saját sportágukon belül a legjobbakkal mérettessék össze erejüket. A sportolói sikerek mögött ugyanakkor nem csupán egyéni teljesítmény, kitartás és rengeteg edzés, hanem összetartó csapatmunka és a csapatba, illetve a felszerelésükbe vetett bizalom is rejlik.
2022.01.31.
PROTEST: dizájn és minőség a márka teljes választékában
Valószínűleg kevesen gondolnák, hogy az egyik legnépszerűbb választékot a téli sportruházaton belül pont egy olyan országban tervezték meg, ahol sem hegyeket, de még igazi telet sem látnak. És mennyire igaz! Hollandia a világ egyik leglaposabb országa, pontosan öt dombbal. Azonban ez nem tartotta vissza a holland snowboardosokat attól, hogy megmutassák a világnak, itt is lehet divatos és praktikus felszereléseket tervezni, amelyekkel egyre többet találkozunk a magas hegyek lejtőin.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
Utasbiztosítás Covid fedezettel
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AKCIÓK
SÍELŐK NAPTÁRA
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.