Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síruházat rovat

Ruhaklinika: sí- és snowboardruha alakítás, javítás, tisztítás

2019.11.20. 2023.04.17. Ruhaklinika | frissítve: 2023.04.17.
Szeretnéd, ha kényelmes lenne a téli sportruházatod? Szakszerűen az alkatodra, méretre igazítjuk. Kedvenc sí vagy snowboard kabátod, nadrágod elhasználódott, javításra szorul? Megoldjuk és munkánkra garanciát is vállalunk.

Aláöltözők síeléshez - mit vegyünk a síruha alá?

2019.10.01. 2023.01.06. sielok.hu | frissítve: 2023.01.06.
Az aláöltözet célja, hogy melegen és szárazon tartson, de ne akadályozzon a mozgásban. A korszerű technikai sí aláöltöző testhez tapad, megfogja és benn tartja a test melegét, az izzadságot pedig kivezeti.

Minőségi síruházat – valóban nélkülözhetetlen?

2022.03.28. (x)
Főleg a kezdő síelőknél fordulhat elő, hogy eleinte hajlamosak a két véglet valamelyikébe esni. Az egyik szerint vagy túl drága, profiknak való síruházatot választanak, míg a másiknál spórolnak a ruházaton. Egyik sem ideális megoldás, és azt is megmondjuk, miért.

Spyder: közel fél évszázada tartják a csúcsminőséget

2022.02.17. sielok.hu
Egy konyhában kezdődött a legendás Spyder sztori 44 évvel ezelőtt, és mostanra a világ egyik legnagyobb síruházatra specializálódott cégévé nőtte ki magát a vállalkozás. Mi van a sikertörténet mögött?

A Helly Hansen Pekingbe is elkísérte a magyar csapatot

2022.02.09. sielok.hu
Jelenleg az egész világ figyelme Pekingre és az ott megrendezett téli olimpiára szegeződik, ahol a magyar csapat 14 fővel képviselteti magát. Egy sportoló életében ez egy hihetetlen lehetőség, illetve a lehető legnagyobb kihívás is egyben, hiszen a legtöbben egész életükben erre készülnek, hogy megmutathassák a világnak, mire képesek és a saját sportágukon belül a legjobbakkal mérettessék össze erejüket. A sportolói sikerek mögött ugyanakkor nem csupán egyéni teljesítmény, kitartás és rengeteg edzés, hanem összetartó csapatmunka és a csapatba, illetve a felszerelésükbe vetett bizalom is rejlik.

Összes cikk ebben a rovatban (78)
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
Havazás Előrejelzés
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.