Menü ≡

Síruházat rovat

h i r d e t é s
2020.11.02.
Aláöltözők síeléshez - mit vegyünk a síruha alá?
Az aláöltözet célja, hogy melegen és szárazon tartson, de ne akadályozzon a mozgásban. A korszerű technikai sí aláöltöző testhez tapad, megfogja és benn tartja a test melegét, az izzadságot pedig kivezeti.
2020.02.17.
Innovatív környezettudatos ruházat az INNOWEAR-től
A hódmezővásárhelyi vállalkozás termékei között a hagyományos körkötött ruházat mellett számos innovatív, új fejlesztésű késztermék is megtalálható, mely korszerű technológiával a fenntarthatóság, a környezet és egészségtudatosság elve alapján készül. Termo aláöltözet és pizsama most kedvező áron rendelhető.
2020.02.12.
Holmenkol - Tisztítás felsőfokon
A Holmenkol már 90 éve a síelők szolgálatában áll. Waxait, tisztító szereit kiváló minősége és egyedülálló tulajdonságaiért sokan kedvelik. A Holmenkol 10 évvel ezelőtt az eddig megszerzett, hóval kapcsolatos szakmai tudását átültette ruházatra (ruha, cipő).
2020.02.06.
Sí- és snowboardruha alakítás, javítás, tisztítás
Szeretnéd, ha kényelmes lenne a téli sportruházatod? Szakszerűen az alkatodra, méretesre igazítjuk. Kedvenc sí vagy snowboard kabátod, nadrágod elhasználódott, javításra szorul? Megoldjuk és munkánkra garanciát is vállalunk.
2020.01.27.
A UYN lett a magyar sí-válogatott hivatalos aláöltözője
Az osztrák, a norvég, az olasz, francia vagy éppen az amerikai válogatott után a magyar alpesi síválogatott tagjai is UYN (Unleash Your Nature) aláöltözetben indulnak a versenyeken. A Magyar Sí Szövetség és a márka hazai forgalmazója a Dockyard között létrejött megállapodás értelmében a 2020-as év elejétől a hazai versenyzők is magukra ölthetik ezeket a professzionális, kompressziós aláöltözőket.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »