Utasbiztosítás rovat

Érdemes figyelni rá az indulásnál: mikortól él az utasbiztosítás?

2023.05.03. Tóth Levente | Bank360
Az utasbiztosítások jelentős részét az utazást megelőző egy-két napban kötik meg a magyarok, sok esetben akár az indulás napján. Ez nem kizáró ok egyik biztosítónál sem, de a kockázatviselés kezdetére eltérő feltételek biztosítónként változnak, ezért érdemes megnézni, hogy pontosan mikortól is él a biztosítás. Az elutazás napján általában még lehet kötni, de több biztosítónál is kizáró ok, ha ezt már külföldön tesszük meg.

Ausztria nyerte a telet a magyaroknál

2023.03.07. Tóth Levente | Bank360
Minden negyedik magyar Ausztriába ment az idei télen pihenni vagy síelni a külföldre utazók közül, harmaduk a téli sportok miatt kelt útra – derül ki a Bank360.hu három hónap utasbiztosítási adatait elemző összegzéséből. A legmagasabb árú biztosítási szerződéseket több hónapos amerikai utakra igényelték, a kalandvágyók Réunion szigetét és a Himaláját is megcélozták.

A Síelők.hu és a Bank360 segít megtalálni a hozzád illő utasbiztosítást

2022.12.09. 2023.03.01. (x) | frissítve: 2023.03.01.
Akár több millió forintba is kerülhet egy síbaleset orvosi ellátása, ne indulj el utasbiztosítás nélkül!

Mire elég és mire nem az Európai Egészségbiztosítási Kártya?

2023.02.28. Tóth Levente | Bank360
Az Európai Egészségbiztosítási Kártyát (EEK) mindenki igényelhet, aki jogosult a magyar egészségügyi szolgáltatásra, és érdemes is ezt megtenni külföldre utazás előtt. Ez azonban még kevés lesz akkor, ha bajba kerülünk. Ha el akarjuk kerülni a váratlan és nagy összegű kiadásokat, akkor érdemes utasbiztosítást is kötnünk. A Bank360.hu szakértői összefoglalták, mire elég ez a kártya, ha külföldre utazunk síelni, és mire számíthatunk, ha csak ezzel indulunk útnak.

Télen melegre vágynak a magyar utazók és Ausztriába

2023.02.14. síelők.hu
Ausztria bizonyult a legnépszerűbb utazási célpontnak a magyarok körében 2022 utolsó hónapjában a Bank360.hu utasbiztosítási adatai alapján. A legdrágább szerződést egy két hónapos ausztráliai tengerparti nyaralásra kötötték 160 ezerért két főnek, míg a legolcsóbbakat 225 forintért egynapos osztrák utakra.

Összes cikk ebben a rovatban (18)
Covid-19-re is Útlemondás Extrém sportok Téli sportok Sportfelszerelés Gépjármű asszisztencia
Hova utazol?info
Bezárás Az ország nevét a legördülő listából kell kiválasztanod. Kezdd el írni, hogy hova utazol, majd kattints az ország nevére a listában!
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.