Egyéb hósport rovat

h i r d e t é s

Újdonság: Snowfeet - a világ legrövidebb síléce

2019.12.23. síelők.hu
Csehországból indult idén világhódító útjára egy forradalmian új termék, a snowfeet. A téli bakancsra erősíthető rövid műanyag "síléccel" szabadon, korcsolyázó mozdulatokkal lehet a havon haladni. A snowfeet hosszanti éleit fém kantnik erősítik meg, amik a kanyarodást segítik.

A síelés élménye nyáron: a Gravity Coaster

2018.08.07. Czire Attila
A négyévszakos üzemeltetés érthetően fontos a síterepeknek. A downhill-bringa, a mountaincart vagy éppen a monster roller remek eszközök a nyári lejtőkre, de csak a kijelölt vagy épített útvonalakon.

Snooc, a túrasí-szánkó öszvér

2018.01.28. Pálinkás Norbert
Sok turisztikai szakértő szerint a síbiznisz nem bővíthető tovább. És ezt a kijelentésüket nem csak a globális felmelegedés okozta egyre gyengébb telekkel indokolják, hanem azzal is, hogy több embert már nem igazán lehet bevonni ebbe a télisportba. Az üzletágban érdekelt vállalkozások éppen ezért egyre újabb és újabb fejlesztésekkel igyekeznek tágítani célközönségüket. Épp egy ilyen próbálkozásba futottam bele a franciaországi Val Cenis síterepén.

Síjöring - izgalmas téli sport állatbarátoknak

2017.12.14. síelők.hu
A síjöring állati vagy motoros erővel vontatott síelést jelent. A szelídebb kutyás változattól a lovas száguldásig sokféle verziója létezik.

Hórafting, snowrafting - gumicsónakkal a havon

2006.10.14. 2017.02.06. | frissítve: 2017.02.06.
Miért éppen a raftingosok érezték volna úgy, hogy télen pihenni hagyják sporteszközeiket? Ez az új őrület szinte semmi sporteszköz átalakítást nem igényelt, csak bepattan a rafting csónak személyzete a csónakba, és máris száguld lefelé a lejtőn. Vigyázat, mert a csónak nehezen irányítható a havon!

Összes cikk ebben a rovatban (21)
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.