Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Egyéb hósport rovat

Mi az a hófánk, más néven snow tubing?

2006.10.14. 2022.02.01. | frissítve: 2022.02.01.
Az airboard-hoz hasonlóan ez a hófánk, más néven snow tubing is a felfújt traktorgumibelsőből ered, viszont sokkal jobban hasonlít rá, a gyerekek nagy kedvence. Előbb az élményfürdőkben és csúszdaparkokban jelent meg a nyári megfelelője.

Újdonság: Snowfeet - a világ legrövidebb síléce

2019.12.23. sielok.hu
Csehországból indult idén világhódító útjára egy forradalmian új termék, a snowfeet. A téli bakancsra erősíthető rövid műanyag "síléccel" szabadon, korcsolyázó mozdulatokkal lehet a havon haladni. A snowfeet hosszanti éleit fém kantnik erősítik meg, amik a kanyarodást segítik.

A síelés élménye nyáron: a Gravity Coaster

2018.08.07. Czire Attila
A négyévszakos üzemeltetés érthetően fontos a síterepeknek. A downhill-bringa, a mountaincart vagy éppen a monster roller remek eszközök a nyári lejtőkre, de csak a kijelölt vagy épített útvonalakon.

Snooc, a túrasí-szánkó öszvér

2018.01.28. Pálinkás Norbert
Sok turisztikai szakértő szerint a síbiznisz nem bővíthető tovább. És ezt a kijelentésüket nem csak a globális felmelegedés okozta egyre gyengébb telekkel indokolják, hanem azzal is, hogy több embert már nem igazán lehet bevonni ebbe a télisportba. Az üzletágban érdekelt vállalkozások éppen ezért egyre újabb és újabb fejlesztésekkel igyekeznek tágítani célközönségüket. Épp egy ilyen próbálkozásba futottam bele a franciaországi Val Cenis síterepén.

Síjöring - izgalmas téli sport állatbarátoknak

2017.12.14. sielok.hu
A síjöring állati vagy motoros erővel vontatott síelést jelent. A szelídebb kutyás változattól a lovas száguldásig sokféle verziója létezik.

Összes cikk ebben a rovatban (21)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.