Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hírek rovat

Ismét hóágyúznak Chopokon és Tátralomnicon

2024.03.18. Bata Attila
Amit lehet, még megpróbálják kihozni a szlovák síterepek az idei szezonból. Bár már jelentősen lecsökkent az üzemelő síterepek száma, de a magasabb régiókban még találunk jó hóviszonyokat a kora délelőtti órákban. Mától egy hidegfront és vele együtt az újraindított hóágyúk javíthatnak a pályák állapotán.

Covid: Krvavec ingyenes síeléssel ünnepli a bírósági ítéletet

2024.03.17. Bata Attila
Hétfőn mindenki ingyen síelhet a szlovéniai síterepen. Az örömre az ad okot, hogy a héten a bíróság igazat adott az üzemeltetőknek, és jogtalannak nyilvánította a síterep pénzbüntetését, amiért a covid alatti tiltott időszakban is nyitva voltak. Az első ezer síelő még ingyen pólót is kap.

Hihetetlen hóviszonyok Portugália egyetlen síterepén

2024.03.14. Bata Attila
Az biztos, hogy az idei tél nem sokban hasonlít a megszokottra. Miközben a közeli osztrák síterepek nagy részét már be kellett zárni, addig Portugália egyetlen síterepét hosszú idők óta nem látott mennyiségben temette be a havazás.

Saalbach: hétvégén kezdődik a világkupa döntője

2024.03.14. Bata Attila
Sajnos egyre több jel utal arra, hogy a végéhez közeledik a síszezon. Az alacsonyabban fekvő pályák hóhiánya mellett az is emlékeztet erre, hogy hamarosan véget ér a legjobb versenyzők világkupa sorozata. A következő napokban, március 16. és 24. között, az ausztriai Saalbachban rendezik a döntőket.

Tényleg ennyire rossz volt a február a síterepeknek?

2024.03.13. Bata Attila
Igen, de azt is mondhatnánk az alábbi statisztikák alapján, hogy a lehető legrosszabb. Vagyis, ami a számokból is visszaköszön, sok esetben az eddigi legrosszabb. Sok sítereppel együtt mi is csak emésztjük még ezeket a számokat, az apró síterepek nehéz helyzetbe kerültek.

Összes cikk ebben a rovatban (7164)
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.