Balesetvédelem rovat

SÍ KRESZ - tanuld meg a biztonságos síelés 10 alapszabályát!

2007.02.21. 2023.02.20. síelők.hu | frissítve: 2023.02.20.
Minden síelőnek ismernie kell a SÍ KRESZ-t, a sípályákon érvényes fő szabályokat. Az ún. "FIS 10" az alpesi országokban a sípályák rendjének törvényerejű fenntartását szolgálja. Ismeretük és betartásuk érdekünk is, kötelességünk is.

Hegyimentő Napot tartottak a Mátraszentistváni Síparkban

2023.02.14. síelők.hu
2023. február 10-én a Nemzetközi Hegyimentő Napon világszerte köszönetet mondtunk a hegyimentőknek, akik nap mint nap azon dolgoznak, hogy biztonságban tudhassuk magunkat a hegyekben.

A Kékes Kutató-Mentő Alapítvány a Tátrában gyakorlatozott

2022.12.20. síelők.hu
December elején a mátrai hegyimentő csapat nyolc fővel a szlovákia Horska Sluzba, vagyis hegyimentő szolgálattal közösen gyakorlatozott Tátralomnicon.

Így tudod elkerülni a sísérüléseket

2022.01.24. (x)
Ha nem szeretnéd, hogy vákuumágyban hozzanak le a hegyről, a drága helikopteres utat is kihagynád a kórházba, és helyette inkább a hüttében pihennél két csúszás között, akkor érdemes megfogadni Dr. Knoll Zsolt PhD., az Emineo Magánkórház ortopéd-traumatológus, sportsebész, térdspecialista tanácsait, hogy megelőzd a sísérüléseket.

Bemelegítés és nyújtás - pontosan mit és hogyan?

2021.04.28. AC
Nagyon sokan megfeledkeznek a bemelegítésről és edzés végi levezetésről, nyújtásról egy-egy mozgás alkalmával. Sportágtól függetlenül sosem érdemes testünk átmozgatása nélkül elkezdeni az edzést, hiszen egy jó bemelegítéssel sok más pozitívum mellett a sportsérülések nagy része is elkerülhető. Azonban nem mindegy, hogy miként végezzük ezeket az átmozgatásokat – szakértő tippjeivel.

Összes cikk ebben a rovatban (31)
Covid-19-re is Útlemondás Extrém sportok Téli sportok Sportfelszerelés Gépjármű asszisztencia
Hova utazol?info
Bezárás Az ország nevét a legördülő listából kell kiválasztanod. Kezdd el írni, hogy hova utazol, majd kattints az ország nevére a listában!
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.