Menü ≡

Portálinfo rovat

h i r d e t é s
2021.03.01.
10+1 ok arra, hogy nálunk foglald le a jövő évi síszállásod
Tudtad? A Síelők.hu-n több szán síszállás közül választhatod ki a neked megfelelőt, a téli hónapokban pedig legalább ugyanennyi szállásakciót gyűjtünk össze! Már most foglalhatsz szállást a következő szezonra, és ezzel portálunk működését is támogatod a nehéz időkben.
2021.02.15.
Értékeld te is azokat a síterepeket, ahol már jártál!
Már több mint 8000 olvasónk élt a lehetőséggel, és 1-5 csillag között értékelte azokat a síterepeket, ahol járt. Ennek köszönhetően értékes toplisták alakultak ki, melyek jól mutatják a magyar síelők kedvenc úti céljait. Segítségképpen összegyűjtöttük az értékeléssel kapcsolatos leggyakoribb kérdéseket és válaszokat.
2021.01.04.
TOPLISTA - íme a legjobb síterepek rangsora
Értékeld te is 1-5 csillag között azokat a hazai és külföldi síterepeket, ahol már jártál és alakítsd szavazatoddal az országonkénti toplistákat! Nézd meg, hogy melyek Európa legjobb síterepei a magyar síelők szerint!
2021.01.03.
Mikor és hol fogsz síelni? Írd be közösségi naptárunkba!
A Síelők fórumában több mint 10 éve született meg a sínaptár ötlete. Az idei szezonban különös jelentősége van, megtudhatod, hogy kivel találkozhatsz össze a sípályákon.
2020.10.12.
10+1 ok amiért érdemes regisztrálni a sielok.hu-n
Regisztrált felhasználóink sok olyan szolgáltatást is élvezhetnek a portálon, ami a többi látogató számára nem elérhető. A regisztrációhoz csupán egy választott felhasználónevet + email címet kell megadni! Összegyűjtöttük érveinket, miért érdemes az oldalra belépni.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
SÍELŐK NAPTÁRA » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »