Menü ≡

Portálinfo rovat

2021.10.12.
10+1 ok arra, hogy nálunk foglald le a síszállásod
Tudtad? A Síelők.hu-n több száz síszállás közül választhatod ki a neked megfelelőt, a téli hónapokban pedig legalább ugyanennyi szállásakciót gyűjtünk össze! Foglalásoddal portálunk működését is támogatod a nehéz idők után.
2021.10.06.
Mikor és hol fogsz síelni? Írd be közösségi naptárunkba!
A Síelők fórumában több mint 10 éve született meg a sínaptár ötlete. Az idei szezonban különös jelentősége van, megtudhatod, hogy kivel találkozhatsz össze a sípályákon.
2021.10.05.
20 éves a sielok.hu - Történetünk dióhéjban
Hobbi oldalnak indult, növekvő családi vállalkozás, majd az évek során egy igazi csapat lett a sielok.hu. A közös munkán kívül rengeteg közös emlék is összeköt bennünket.
2021.09.28.
TOPLISTA - ezek Európa legjobb síterepei
Értékeld te is 1-5 csillag között azokat a hazai és külföldi síterepeket, ahol már jártál és alakítsd szavazatoddal az országonkénti toplistákat! Nézd meg, hogy melyek Európa legjobb síterepei a magyar síelők szerint!
2021.09.20.
10+1 ok amiért érdemes regisztrálni a sielok.hu-n
Regisztrált felhasználóink sok olyan szolgáltatást is élvezhetnek a portálon, ami a többi látogató számára nem elérhető. A regisztrációhoz csupán egy választott felhasználónevet + email címet kell megadni! Összegyűjtöttük érveinket, miért érdemes az oldalra belépni.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
#Covid infók síelőknek Utasbiztosítás Covid fedezettel FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
SÍELŐK NAPTÁRA »