Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Portálinfo rovat

2020.04.03.
Elírtad a síterep nevét? Sebaj, nálunk így is megtalálod!
A sielok.hu keresője többet tud, mint gondolnád! Ha rosszul írod be egy síterep nevét, akkor is megtalálja az adatbázisban. A keresőnket évek óta okosítjuk, hogy felismerje a felhasználók által elírt síterep neveket.
2020.03.20.
Referenciák - hirdetőink voltak az elmúlt 19 évben
A sielok.hu-n több száz szakhirdető, azaz sí- és snowboard szaküzlet, utazási iroda, szállásadó, síiskola és egyesület jelenik meg. Büszkék vagyunk arra, hogy hazai és külföldi szakhirdető partnereink mellett számos világhírű márka és sok nagy multinacionális cég is úgy döntött, hogy megjelenik reklámüzenetével felületeinken.
2020.03.13.
TOPLISTA - íme a legjobb síterepek
Értékeld te is 1-5 csillag között azokat a hazai és külföldi síterepeket, ahol már jártál és alakítsd szavazatoddal az országonkénti toplistákat! Nézd meg, hogy melyek Európa legjobb síterepei a magyar síelők szerint!
2020.03.13.
Értékelj képeket és nyerd meg jövő évi falinaptárunkat!
A sielok.hu-ra feltöltött fotókat 1-10 skálán lehet értékelni. Kérjük, hogy te is osztályozd a feltöltött képeket. Értékeléseddel te is alakíthatod a toplistákat, segítheted a legjobb fotók kiemelését. A legjobb fotókból készítjük el minden évben falinaptárunkat.
2020.03.02.
10+1 ok amiért érdemes regisztrálni a sielok.hu-n
Regisztrált felhasználóink sok olyan szolgáltatást is élvezhetnek a portálon, ami a többi látogató számára nem elérhető. A regisztrációhoz csupán egy választott felhasználónevet + email címet kell megadni! Összegyűjtöttük érveinket, miért érdemes az oldalra belépni.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 28 vendég és 5 regisztrált felhasználó látogatja.