Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Portálinfo rovat

h i r d e t é s
2022.05.04.
Így támogathatod a sielok.hu-t. Nem pénzt kérünk!
Tartalmaink ingyen és szabadon hozzáférhetők, nem kérünk előfizetési díjat az olvasóktól és ez így is marad. A működésünkhöz szükséges bevételeket reklámokból és jutalékból teremtjük elő. Ha rajtunk keresztül foglalsz szállást, azzal a portál működését támogatod.
2022.05.01.
TOPLISTA - ezek Európa legjobb síterepei
Értékeld te is 1-5 csillag között azokat a hazai és külföldi síterepeket, ahol már jártál és alakítsd szavazatoddal az országonkénti toplistákat! Nézd meg, hogy melyek Európa legjobb síterepei a magyar síelők szerint!
2022.04.21.
Így változott a sielok.hu látogatottsága a világjárvány idején
Az elmúlt két szezonban a koronavírus és az ezzel kapcsolatos utazási korlátozások nyomása alatt álltunk mi is, és az utazni vágyó síelők is. 2020/21-ben Európa síterepeinek nagy részén elmaradt a síszezon, emiatt visszaesett oldalunk nézettsége is.
2022.04.08.
Melyik a 20 legnépszerűbb olaszországi síterep?
A látogatottsági statisztikákból minden évben kigyűjtjük, hogy mely olasz síterep oldalainkat nézte meg a legtöbb látogató. Íme a magyar síelők kedvenc olaszországi úti céljai.
2022.04.06.
Melyik a 20 legnépszerűbb osztrák síterep?
A látogatottsági statisztikákból kigyűjtöttük, hogy mely osztrák síterep oldalainkat nézte meg a legtöbb látogató. A 2021/22-es szezonban a bonyolult beutazási és vakcina szabályok miatt kevesebben terveztek ausztriai utazást, ezért csökkentek a számok.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »