Menü ≡

Portálinfo rovat

h i r d e t é s
2021.04.06.
Top10 hazai síterep - részletes statisztika
A 2020/21-as szezonban a Covid járvány és utazási korlátozások miatt jelentősen megnőtt az érdeklődés a hazai síterepek iránt. Az alábbi összesített adatok azt mutatják, hogy a sielok.hu-n található magyar síterep ismertető oldalakat hányszor nézték meg látogatóink.
2021.04.05.
TOPLISTA - ezek Európa legjobb síterepei
Értékeld te is 1-5 csillag között azokat a hazai és külföldi síterepeket, ahol már jártál és alakítsd szavazatoddal az országonkénti toplistákat! Nézd meg, hogy melyek Európa legjobb síterepei a magyar síelők szerint!
2021.03.31.
Értékeld te is azokat a síterepeket, ahol jártál!
Már több mint 8000 olvasónk élt a lehetőséggel, és 1-5 csillag között értékelte azokat a síterepeket, ahol járt. Ennek köszönhetően értékes toplisták alakultak ki, melyek jól mutatják a magyar síelők kedvenc úti céljait. Segítségképpen összegyűjtöttük az értékeléssel kapcsolatos leggyakoribb kérdéseket és válaszokat.
2021.03.01.
10+1 ok arra, hogy nálunk foglald le a jövő évi síszállásod
Tudtad? A Síelők.hu-n több szán síszállás közül választhatod ki a neked megfelelőt, a téli hónapokban pedig legalább ugyanennyi szállásakciót gyűjtünk össze! Már most foglalhatsz szállást a következő szezonra, és ezzel portálunk működését is támogatod a nehéz időkben.
2021.02.01.
10+1 ok amiért érdemes regisztrálni a sielok.hu-n
Regisztrált felhasználóink sok olyan szolgáltatást is élvezhetnek a portálon, ami a többi látogató számára nem elérhető. A regisztrációhoz csupán egy választott felhasználónevet + email címet kell megadni! Összegyűjtöttük érveinket, miért érdemes az oldalra belépni.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »