Munkavállalás rovat

Szállodai munkák szálláslehetőséggel. A Jooble tippjei, ajánlatai az eredményes munkakereséshez

2023.04.11. (x)
A szállodai munkavégzésre való igény a turizmus növekedésével gyarapszik. A szállodai állások lehetővé teszik, hogy körbejárjuk a világot, hiszen közülük sok szálláslehetőséggel várja a munkavégzőket. Ismerjük meg, milyen lehetőségeink vannak 2023-ban!

Sportos munkatársat keres nyárra a Zamárdi Kalandpark

2023.03.25. síelők.hu
Síoktatóként keresel nyári alternatívát? Vagy más okból dolgoznál nyáron a Balatonnál? A Zamárdi Kalandpark évek óta magas színvonalon üzemelő élményparkjába keresi legújabb kollégáját VEZETŐ ANIMÁTOR pozícióba.

Ratrak- és felvonókezelőket is keres Stuhleck a téli szezonra

2022.10.19. síelők.hu
Nem csak a szokásos felszolgálói és mosogató állásokra, de a technikai személyzet bővítésére is keresnek munkaerőt a magyar síelők által is gyakran látogatott Semmering - Stuhleck síterepén.

Álommeló? 200+ állást hirdetett meg télre Obertauern

2022.10.13. síelők.hu
A hat hónapos téli szezon, a kiváló kereseti lehetőség és a nagyszerű síterület meggyőző érvek lehetnek amellett, hogy valaki Obertauernben dolgozzon.

A téli szezonra készülve Ischgl 38 pozícióra keres munkaerőt

2022.06.29. síelők.hu
A járvány nehézségein átlendülve, az osztrák síterepek bizakodva készülnek a 2022/23-as téli szezonra. Ezt bizonyítja Ischgl munkaerő toborzó kampánya is, amely a napokban indult a Youtube-on és más online felületeken. Megszámoltuk: 38 pozíciót hirdettek meg a honlapjukon.

Összes cikk ebben a rovatban (17)
Covid-19-re is Útlemondás Extrém sportok Téli sportok Sportfelszerelés Gépjármű asszisztencia
Hova utazol?info
Bezárás Az ország nevét a legördülő listából kell kiválasztanod. Kezdd el írni, hogy hova utazol, majd kattints az ország nevére a listában!
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.