Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Munkavállalás rovat

Szereted a téli sportokat, a síelést? Vállalj munkát a hegyekben!

2024.02.14. (x) szponzorált cikk
A legtöbben kirándulni, túrázni járnak a Mátrába. Megnézni Magyarország legmagasabb pontját, a Kékestetőt és így tovább. Síelni és az egyéb téli sportoknak hódolni viszont sokan külföldre, például Ausztriába mennek. Vagy szintén a Mátrába, hiszen itt is adottak a lehetőségek. De aki folyamatosan szeretné a hegyi légkört, friss levegőt és ezt a fajta világot a magáénak tudni, könnyen munkát is vállalhat a hegyekben.

Ausztriai munka nyelvtudás nélkül a téli szezonban is

2023.10.11. (x) szponzorált cikk
A külföldi munkalehetőségek nem csupán a határközeli településeinken élő munkavállalók, hanem mindenki számára kedvezők. A téli időszakban a szomszédos síparadicsomokban ráadásul nagyon kedvező álláslehetőségek adódnak, melyek akár nyelvtudás nélkül is végezhetők.

Dolgozz Kreischberg vadonatúj panoráma hüttéjében!

2023.09.11. sielok.hu
A Kreischberg új gasztronómiai csúcspontja, az „Eagle” várja dolgozóit a 2023/24-es téli szezonban. A 2000 méteres tengerszint feletti magasságban épült látványos komplexum nemcsak fantasztikus panorámát, hanem különleges kulináris élményeket is kínál vendégeinek.

Rekordot döntött a magyar munkavállalók száma Ausztriában

2023.08.17. sielok.hu
Idén nyáron több rekord is megdőlt az osztrák munkaerőpiacon. Egyrészt soha ennyi magyar munkavállaló nem dolgozott nyugati szomszédainknál, másrészt a külföldi munkavállalók, vagyis a nem osztrák állampolgárok száma átlépte az 1 milliós számot.

Szállodai munkák szállás lehetőséggel

2023.04.11. (x) szponzorált cikk
A szállodai munkavégzésre való igény a turizmus növekedésével gyarapszik. A szállodai állások lehetővé teszik, hogy körbejárjuk a világot, hiszen közülük sok szálláslehetőséggel várja a munkavégzőket. Ismerjük meg, milyen lehetőségeink vannak 2023-ban!

Összes cikk ebben a rovatban (22)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.