Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Havazin rovat

h i r d e t é s
2017.12.06.
December 10-től újra lesz vasárnaponként Havazin
A téli idényben újra látható lesz a Havazin az RTL Klubon. Szokás szerint vasárnaponként jelentkezik a műsor, melyben idén is láthatják a nézők hírességek sízését és a profikat versenyhelyzetben. A szezon első adása 2017. december 10-én 11.45-től lesz az RTL Klub csatornán.
2014.12.23.
Havas és csokis kiképzésen a Fókusz műsorvezetője
Barabás Évi a svájci Alpokban küzd a kemény éjszakai fagyokkal a jégkunyhóban, majd a tériszonyával 3000 méter magasan. Sebesség, vadság majd csoki luxus álomkivitelben a Havazinban!
2014.12.18.
HAVAZIN: Müller Attila extrém bevetésen
Az Alpesi Sí Világkupa mezőnyének újabb megmérettetése, valamint Müller Attila és az Éjjel Nappal Budapest Vandájának kalandos napja a Havazin vasárnapi adásában.
2014.12.12.
Bárdosi sítudásán viccelődött Nagy Feró
Szuperhősök az alpesi sí Világkupán, Miklós Edit kandi kamerás felvételei és Bárdosi Sanyi küzdelme a gravitációval a Havazinban.
2014.12.03.
Indul a Havazin 10. évada
Idén jubilál a Havazin símagazin az RTL Klubon. A vasárnap induló évad érdekessége, hogy az alpesi síversenyek nagyobb szerepet kapnak majd az adásokban, de a hobbisízőknek is értékes síterep információkkal szolgálnak a műsorkészítők. A hírességek pedig első síélményeikkel térnek vissza.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »