Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Havazin rovat

December 10-től újra lesz vasárnaponként Havazin az RTL-en

2017.12.06. Gémes Renáta
A téli idényben újra látható lesz a Havazin az RTL Klubon. Szokás szerint vasárnaponként jelentkezik a műsor, melyben idén is láthatják a nézők hírességek sízését és a profikat versenyhelyzetben. A szezon első adása 2017. december 10-én 11.45-től lesz az RTL Klub csatornán.

Havas és csokis kiképzésen a Fókusz műsorvezetője

2014.12.23. Gémes Renáta
Barabás Évi a svájci Alpokban küzd a kemény éjszakai fagyokkal a jégkunyhóban, majd a tériszonyával 3000 méter magasan. Sebesség, vadság majd csoki luxus álomkivitelben a Havazinban!

HAVAZIN: Müller Attila extrém bevetésen

2014.12.18. Gémes Renáta
Az Alpesi Sí Világkupa mezőnyének újabb megmérettetése, valamint Müller Attila és az Éjjel Nappal Budapest Vandájának kalandos napja a Havazin vasárnapi adásában.

Bárdosi sítudásán viccelődött Nagy Feró

2014.12.12. Gémes Renáta
Szuperhősök az alpesi sí Világkupán, Miklós Edit kandi kamerás felvételei és Bárdosi Sanyi küzdelme a gravitációval a Havazinban.

Indul a Havazin 10. évada

2014.12.03. Gémes Renáta
Idén jubilál a Havazin símagazin az RTL Klubon. A vasárnap induló évad érdekessége, hogy az alpesi síversenyek nagyobb szerepet kapnak majd az adásokban, de a hobbisízőknek is értékes síterep információkkal szolgálnak a műsorkészítők. A hírességek pedig első síélményeikkel térnek vissza.

Összes cikk ebben a rovatban (37)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.