Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Sífelszerelés rovat

Új üzletet nyitott az Intersport Pécsen

2024.03.11. sielok.hu
Tovább bővül Magyarországon a világ legnagyobb sportcikk-kiskereskedelmi hálózata. A tavaly novemberi vecsési üzletfelújítást 2024. március 8-án egy új üzlet megnyitása követte Pécsen. A cégnek a bővüléssel a célja eljuttatni még több emberhez a sportolás örömét.

Alapfelszerelés síeléshez: a biztonság a legfontosabb

2024.02.26. (x) szponzorált cikk
A síelés nem csupán egy téli sport. Sokkal inkább egy életérzés, melynek élvezete a megfelelő sífelszerelés kiválasztásával kezdődik. Éppen ezért a folyamat során akad néhány paraméter, amit figyelembe kell venni. Ilyen például a síelő jártassága a sportágban, bizonyos esetekben a testalkatát, és az sem elhanyagolható szempont, hogy milyen típusú síelést szeretne folytatni. Lássuk tehát, mire van szükség a hóval borított lejtők biztonságos, egyszersmind szórakoztató, élményekkel teli meghódításához.

Bérelj sífelszerelést a Decathlonban!

2023.12.06. 2023.12.26. (x) szponzorált cikk | frissítve: 2023.12.26.
Bár Magyarország nem bővelkedik havas lankákban, a környező országok természeti adottságai lehetővé teszik, hogy viszonylag rövid utazás árán hódolhassunk a téli sportok örömeinek.

Mire érdemes emlékezni az első síoktatás előtt?

2023.12.19. (x) szponzorált cikk
Síelni tanulni izgalom, élvezet, kaland. Csupa pozitívum! Jó, meglehet, eleinte egy kis félelem is feltűnik az izgatottság mellett, de ez teljesen természetes. Idővel aztán a tudás, és persze a tapasztalat elűzi az aggodalom rémeit, s nem marad más, mint magabiztosság. Viszont mi van az első síoktató óra előtt? Olyan, mintha erről soha, senki nem beszélne… De mi most megtesszük!

Sziasztok Sportarcok! Itt a Tél.

2023.12.11. (x) szponzorált cikk
Elindult az INTERSPORT új kampánya, amelyben télen is a sportolásra és a jókedvre ösztönzi az embereket. Egy nem hétköznapi karakterrel fogja magát belopni a sportrajongók szívébe.

Összes cikk ebben a rovatban (61)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.