Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Sífelszerelés rovat

h i r d e t é s
2022.03.28.
INTERSPORT flagship store áruház nyílt Budaörsön
A győri újranyitás és a budapesti MOM Park megnyitó mellett, az INTERSPORT ezúttal a legnagyobb, legszélesebb választékkal rendelkező, ún. flagship store áruházát nyitotta meg átépítése után Budaörsön.
2022.02.01.
Magyar síkölcsönző nyílt a lackenhofi Sporthotelben
Ha Lackenhofban tervezed a következő síelést, akkor van egy jó hírünk! Ezévtől már a helyszínen is bérelhetsz komplett felszerelést! 15 éves szakértelemmel, minőségi felszereléssel várja vendégeit a Zentai Sport Rossignol Center ausztriai kölcsönzője Ausztriában.
2022.01.31.
Megújult az Apróhirdető, a szabályok nem változtak
2022 elején megújítottuk az apróhirdető kinézetét. Nagyon régen nem nyúltunk hozzá, elhaladt fölötte idő. Lényegében a lista és az egyes apróhirdetések megjelenését módosítottuk, a funkcionalitást nem. Elsősorban azért volt szükség a megújításra, mert mobilon nagyon nehézkes volt a kezelése, mostantól okostelefonon is jól használható.
2021.12.13.
Bérelj sí és snowboard felszerelést az M1/M7 kivezetőnél!
A Freeride Club új szolgáltatásal bővítette palettáját. A síoktatás mellett sítáborokat szervezünk, versenyeket rendezünk, szaküzletett nyitottunk, síkölcsönzőt és szervizt üzemeltetünk.
2021.11.25.
ATOMIC: újdonságok a 2021/22-es szezonban
Az Atomic 1955 óta minden évben új és különleges termékekkel igyekezett összekapcsolni az embereket az általuk szeretett sporttal. Folyamatos a fejlesztés és így van az idei szezonban is. A világjárvány sem tudta megakadályozni az újítások bemutatását, ezzel együtt sok és jól bevált termék változatlan maradt a palettában.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
Utasbiztosítás Covid fedezettel
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AKCIÓK
SÍELŐK NAPTÁRA
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.