Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Interjúk rovat

h i r d e t é s
2019.01.12.
Az első magyar, aki síiskolát alapított Ausztriában
Tumbász Gergő az első magyar, aki végigjárva a ranglétrát, az összes kötelező lépcsőfokot síiskolát nyitott Ausztriában. Szakmai tudásának köszönhetően egyre-másra nyílnak meg a kapuk előtte, jó kapcsolatokat ápol Japánban, Új-Zélandon, jelenleg a kínai havas "piac" felépítésében vesz részt. Tumbász Gergő síoktató, síoktató kiképző mutatja most meg nekünk az ő téli világát.
2016.01.29.
Síoktatás 50 felett - Interjú Klausmann Viktorral
Idén februárban tölti be 50. évét Klausmann Viktor. A televízióból ismert műsorvezető a tél nagy részét az ország csúcsán, Kékestetőn tölti, mint a Magyar Síakadémia Síiskola oktatója. Specialitása az 50 pluszos korosztály oktatása. Erről a különleges kihívásról és a sísporttal kapcsolatos élményeiről beszélgettünk.
2015.10.29.
INTERSKI 2015 - Interjú Dr. Egri Katalinnal
A világ síoktatóinak legnagyobb találkozóját, a INTERSKI Kongresszust idén Argentínában, Cerro Castor síterepén rendezték meg 2015. szeptember 5-12 között. Interjúnkban Dr. Egri Katalint, a Síoktatók Magyarországi Szövetségének elnökét kérdeztük az eseményről, tapasztalataikról.
2015.03.24.
Vasaloppet 2015 - Interjú Pati Nagy Attilával
2015-ben bravúros módon másodszor is teljesítette a legendás svédországi 90 km-es Vasaloppet sífutóversenyt Pati Nagy Attila, egykori magyar bajnok evezős, a Váci Ifjúsági Sportegyesület sífutója, a Fitness Company Edzőképző Iskola vezetője. Őt kérdeztük a sífutásról és a versennyel kapcsolatos élményeiről.
2014.12.04.
A síelés a mindene - interjú Miklós Edittel
A Lake Louise-i vk-fordulóval pénteken legjobb magyar alpesi sízőnknek, Miklós Editnek is megkezdődik a 2014–2015-ös versenyszezon, aki alig várja már, hogy olimpiai hetedik helye után az aktuális idényben is megvillanjon. Számára azonban a síelés sokkal több, mint egyszerű versenysportág.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »