Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kerékpár rovat

Így támogatja a kerékpározás az egészségedet

2024.04.16. (x) szponzorált cikk
Télen a síelés egy rendkívül kedvelt sport, tavasztól őszig pedig a kerékpározásé a főszerep. A rendszeres tekeréstől nemcsak fittebbé válsz, hanem ez a sport számos további jótékony hatást is gyakorol a szervezetedre, így az életviteled minőségét jelentősen javíthatja.

A Pilisben tekertünk -Téged is várnak az e-bike túrák hazánk tájain!

2023.10.06. Wesselényi Andrea
Az e-bike elterjedése egy új időszámítás kezdetét hozta el a kerékpározásban: nagyobb távokat és szintkülönbségeket tehetünk meg elektromos rásegítéssel, akár hazai hegyeinkben is. A jó hír, hogy kész túrák és feltöltött bringák várják azokat, akik kipróbálnák az e-montizást.

Downhill bringázás hazai és külföldi sípályákon

2013.08.26. 2023.07.24. sielok.hu | frissítve: 2023.07.24.
A síelés és a kerékpározás szezonális tekintetben kiválóan kiegészítik egymást. Amellett, hogy az éves ciklusok során jól megférnek egymás mellett, terrénum szempontjából is kéz a kézben járnak - és itt főleg az extreme-gravity, azaz a downhill (dh) és freeride szakágakra kell gondolni. Mi is ezzel a helyzet?

Ausztriai nyaraláshoz bérelj bringát a helyi INTERSPORT-ban!

2023.04.30. 2023.07.17. sielok.hu | frissítve: 2023.07.17.
Felejthetetlen kerékpáros kalandokra vágysz az Alpokban? Ausztriában, az INTERSPORT Rent hálózat boltjaiban a legjobb kerékpárokat kölcsönözheted ki. Már otthonról előre lefoglalhatod a kinézett bringát vagy ebike-ot, így időt és pénzt is tudsz spórolni!

A hegyibringázás szerelmeseit várja Ausztria

2023.07.05. sielok.hu
40 nemzet több mint 5000 résztvevőjével a Salzkammergut Trophy Ausztria legnagyobb MTB maratonja. Az UNESCO természeti világörökségén, a Hallstatt-Dachstein-Salzkammergut régión keresztül vezető hosszú útvonal Európa legimpozánsabb maratoni távjai közé sorolható. A résztvevők hét különböző táv közül választhatnak.

Összes cikk ebben a rovatban (13)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.