Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Sella Ronda Bikeday: amikor a bringásoké a négy hágó

2024. június 8. és szeptember 7.

2024.05.24. sielok.hu

A Dolomitok egyik leglátványosabb útvonala a Sella Ronda. A négy festőien szép olasz sícentrumot - Val di Fassa, Arabba, Alta Badia, Val Gardena - összekötő 40 km-es útvonalon kb. 4-5 óra alatt lehet végigsíelni. Most amatőr kerékpárosok is felfedezhetik ezt a lenyűgöző Dolomitok túrát autómentes úton, ha jól időzítik a nyaralást.
Bringásoké a Sella Ronda útvonal (Kép: sellarondabikeday.com 2023)
Bringásoké a Sella Ronda útvonal (Kép: sellarondabikeday.com 2023)
2024. június 8-án és szeptember 7-én a Sella Ronda aszfaltozott útvonalat lezárják az autóforgalom elől, és kifejezetten a kerékpárosok számára nyitják meg. A táv 58 kilométeres, legmagasabb pontja 2240 méter. A Sella, Gardena, Pordoi és a Campolongo hágó megmászása különleges élmény lesz a kerékpárosok számára ezen a napon, melyre több mint 20.000 kerékpárost várnak. Azesemény nem verseny jellegű, nem kell rá jelentkezni, és gyakorlott bringásoknak, amatőr bringázó családoknak és gyerekeknek egyaránt ajánlott. Hagyományos kerékpárral vagy ebike-kal is be lehet csatlakozni.
4 hágón lehet áttekerni a kijelölt napokon! Forrás: sellarondabikeday.com
4 hágón lehet áttekerni a kijelölt napokon! Forrás: sellarondabikeday.com
Érdemes végiglapozni a tavalyi szeptemberi bringás napról készült galériát, a Dolomitok legszebb tájain tekereg az út, fantasztikus szerpentinek követik egymást. További infók az eseményről a sellarondabikeday.com oldalon elérhetők.
Egy kerékpáros esemény mindenkinek!
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástipp
Cesa Vedla apartmanok
A Cesa Vedla apartmanok egy kis faluban, Bullaban találhatóak, kb. 5 km-re Val Gardena legközelebbi, 1-es jelölésű kabinos felvonójától. A házban két, alpesi stílusban, de modernül felszerelt apartman található, melyek akár egybe is nyithatóak!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.