Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Sella Ronda Bikeday: amikor a bringásoké a négy hágó

2024. június 8. és szeptember 7.

2024.05.24. sielok.hu

A Dolomitok egyik leglátványosabb útvonala a Sella Ronda. A négy festőien szép olasz sícentrumot - Val di Fassa, Arabba, Alta Badia, Val Gardena - összekötő 40 km-es útvonalon kb. 4-5 óra alatt lehet végigsíelni. Most amatőr kerékpárosok is felfedezhetik ezt a lenyűgöző Dolomitok túrát autómentes úton, ha jól időzítik a nyaralást.
Bringásoké a Sella Ronda útvonal (Kép: sellarondabikeday.com 2023)
Bringásoké a Sella Ronda útvonal (Kép: sellarondabikeday.com 2023)
2024. június 8-án és szeptember 7-én a Sella Ronda aszfaltozott útvonalat lezárják az autóforgalom elől, és kifejezetten a kerékpárosok számára nyitják meg. A táv 58 kilométeres, legmagasabb pontja 2240 méter. A Sella, Gardena, Pordoi és a Campolongo hágó megmászása különleges élmény lesz a kerékpárosok számára ezen a napon, melyre több mint 20.000 kerékpárost várnak. Azesemény nem verseny jellegű, nem kell rá jelentkezni, és gyakorlott bringásoknak, amatőr bringázó családoknak és gyerekeknek egyaránt ajánlott. Hagyományos kerékpárral vagy ebike-kal is be lehet csatlakozni.
4 hágón lehet áttekerni a kijelölt napokon! Forrás: sellarondabikeday.com
4 hágón lehet áttekerni a kijelölt napokon! Forrás: sellarondabikeday.com
Érdemes végiglapozni a tavalyi szeptemberi bringás napról készült galériát, a Dolomitok legszebb tájain tekereg az út, fantasztikus szerpentinek követik egymást. További infók az eseményről a sellarondabikeday.com oldalon elérhetők.
Egy kerékpáros esemény mindenkinek!
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástipp
Cesa Vedla apartmanok
A Cesa Vedla apartmanok egy kis faluban, Bullaban találhatóak, kb. 5 km-re Val Gardena legközelebbi, 1-es jelölésű kabinos felvonójától. A házban két, alpesi stílusban, de modernül felszerelt apartman található, melyek akár egybe is nyithatóak! Vezeték nélküli internet, parkolás, és háziállat is vihető!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.