Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Téli sportok rovat

h i r d e t é s
2022.03.10.
Mountain Attack túrasí maraton lesz Saalbach-Hinterglemben
2022. március 11-én immár 24-ik alkalommal rendezik meg az Alpok legendás túrasí versenyét, amely 6 hegycsúcsot érint a Saalbach és Hinterglemm környékén. A felnőttek versenyét a juniorok (8-15 évesek) sprint versenye előzi meg, ami az idén újdonságnak számít.
2022.03.09.
Idén is Szlovákiában rendezték Eger Városi Síbajnokságát
Egy év kihagyás után 2022. március 4-6. között ismét megrendezésre került Eger város nagy hagyományokkal bíró síbajnoksága a szlovákiai ®diar település mellett elhelyezkedő Bachledova Dolina síterepén.
2022.02.28.
Bemutatkozás: a mozgássérülteket segíti a Holtpont SE
A Holtpont Egyesület 2003 nyarán alakult. Alapító tagjai egy lelkes balatoni társaságból kerültek ki, az idő folyamán azonban egyre többen csatlakoztak az egyesülethez. Néhányan közülünk hivatásuknak választották a sportot, edzők illetve testnevelő tanárok lettünk, a többség azonban amatőr szinten maradt továbbra is a sport szerelmese.
2022.02.25.
Olimpikonok nyerték az összetett bajnoki címet
A pekingi téli olimpián szerepelt Tóth Zita és Kékesi Márton szerezte meg az összetett elsőséget az alpesi sízők magyar bajnokságán, amelyet 2022. Február 22 -23. között rendeztek az ausztriai Grebenzenben. Az Országos Bajnokság az MVM Magyar Kupa versenysorozat része volt.
2022.02.13.
Szeretsz sífutni? Ezeket a helyeket ajánljuk Szlovákiában
Mióta rákaptunk a sífutásra, minden évben többször is kiruccanunk Szlovákiába, hogy hódoljunk új szenvedélyünknek. A szlovákok egyre jobbak a sífutópályák kezelésében, és van pár titkos hely, ahol szinte mindig jó minőségű a hó, és kezelt pályák várnak.
h i r d e t é s
Utasbiztosítás Covid fedezettel
INGYENES TANÁCSADÁS » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »