Menü ≡

10+1 ok amiért érdemes regisztrálni a sielok.hu-n

2019.11.01. | Frissítve: 2021.09.20. | Szerző: sielok.hu
Regisztrált felhasználóink sok olyan szolgáltatást is élvezhetnek a portálon, ami a többi látogató számára nem elérhető. A regisztrációhoz csupán egy választott felhasználónevet + email címet kell megadni! Összegyűjtöttük érveinket, miért érdemes az oldalra belépni.
h i r d e t é s

1. Tapasztalat- és információcsere más síelőkkel

A regisztrációt követően aktív tagja lehetsz fórumunknak, és a nap 24 órájában üzenetet válthatsz a többi síelővel / boardossal.

2. Útitárskeresés, ismerkedési lehetőség

A fórum Útitárskereső rovatában magánszemélyként ingyenesen adhatsz fel hirdetést, találhatsz sípartnert, betársulhatsz másokhoz közös síelésre. Ebben segít a sí-naptár!

3. Ingyenes apróhirdetés

Megválnál sílécedtől? Kinőtte a gyerek az overálját? Apróhirdetőnkben ingyen meghirdetheted eladó sícuccaid. Magánszemélyek számára egyidejűleg 3 db apróhirdetés feladása ingyenes!

4. Síterepek értékelése

1-5 pont között értékelheted az általad megismert síterepeket, így te magad is alakíthatod a toplistákat. Egy saját profil oldaladról elérhető áttekintő térképre is felkerülnek a bejárt síterepek, az értékelés pontszámával.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás

5. Képek feltöltése és értékelése

Fetöltheted képeid és 1-10 pont között értékelheted mások fotóit. Képértékeléseiddel falinaptárat nyerhetsz, melyet a szezon közben feltöltött legjobb fotókból állítunk össze.

6. Videók feltöltése és értékelése

Feltöltheted videóid és 1-10 pont között értékelheted mások filmjeit.

7. Cikkek, képek, rajzok és videók kommentelése

A cikkekhez, képekhez és videókhoz leírhatod véleményed, kérdéseid, észrevételeid. Érdekesség: itt találod a legtöbb kommentet kapott cikkeket.

8. Személyre szabott útvonalterv

A síterepek térképen való elhelyezkedését és a síterepre vezető útvonalat 2018. novemberétől már csak regisztrált felhasználók láthatják a portálon. Ha profilodon beállítod a lakhelyed koordinátáját, akkor az egyes síterepekre vezető útvonaltervet onnan kiindulva láthatod. Lakcímed nem publikus infó, más felhasználók nem fogják látni.

9. Síterepek listázása menetidő szerint

Ha profilodon beállítod a lakhelyedhez legközelebbi megyeszékhelyet, akkor a részletes síterep keresőben onnan számított menetidő szerint tudod rendezni a kiválasztott úti célokat.

10. Saját bemutatkozó (profil) oldal

Elkészítheted saját profilod, ahol megmutathatod sí- és snowboard tudásod, bejárt síterepeid, és az azokról készült fotókat, videókat. Feltöltheted családod képeit, kedvenc sílécedről készült fotókat, mindazt amit szeretnél másokkal megosztani. Profillapodra bármikor vissza tudsz lépni a portál jobb felső sarkában megjelenő felhasználónevedre kattintva. Nézd meg mintaként a legaktívabb felhasználók profillapjait!

+1: Kedvencnek jelölt síterepek gyorsabb elérése

A síterep neve előtti szívecskére kattintva felveheted a téged érdeklőket a "Kedvenc síterepeim" listára. Így ezeket a síterep oldalakat gyorsabb navigációval eléred a Síterepek menüpont alatt.

Kattints ide a regisztrációhoz!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
#Covid infók síelőknek Utasbiztosítás Covid fedezettel FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
SÍELŐK NAPTÁRA »