Menü ≡

Könyvajánló rovat

2021.03.15.
Síelés a világ körül - Jimmy Petterson könyvét ajánljuk
Jimmy Petterson, a világ legtöbbet publikáló sí szakújságírója 40 év alatt 70 országban több mint 500 síterepet járt be Chile-től Albániáig. Ezekről az utazásokról írt élménybeszámolókat, fantasztikus fotókkal illusztrálva. A két kötetes, világatlasz méretű könyv különleges ajándék lehet fanatikus síelőknek.
2019.03.10.
Könyvajánló: Lehet-e sízni a Kárpátok alatt?
Minden síelő számára ideális karácsonyi ajándék a napokban megjelent "Lehet-e sízni a Kárpátok alatt" című kiadvány. Jeszenszky Géza és Neidenbach Ákos különleges idő- és térbeli utazásra hívja olvasóit több mint száz év magyar sítörténetét áttekintő könyvében.
2018.11.15.
Karintia 2018 - Megjelent a második, bővített kiadás
Karintia, a szomszédos Ausztria e déli tartománya régóta számos szépséggel csábítja a magyar utazókat. A Hibernia Kiadó több évtizedes hiányt pótolva készítette el a sok tekintetben újszerű, 17 hasznos térképet és 250 látványos fényképet tartalmazó útikalauzát.
2018.01.15.
Új tankönyv jelent meg a síoktatásról
Évek óta nem jelent meg a sízéssel kapcsolatos könyv Magyarországon. Ezért is fontos hír, hogy az ISE kiadta Ozsváth Miklós és Demeter Antal legújabb szakkönyvét, amely megkönnyíti mindazok munkáját, akik síoktatással foglalkoznak.
2017.04.13.
Megjelent a Lábszánkózás Kézikönyve
Chernelházi Chernel István halálának 95. évfordulója, illetve a róla elnevezett Chernel István Sí és Turisztikai Klaszter megalapításának 3. évfordulója alkalmából 100 darab sorszámozott példányban megjelent: Chernel István - A Lábszánkózás Kézikönyve, eredetileg 1896-ban kiadott könyve.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
#Covid infók síelőknek Utasbiztosítás Covid fedezettel FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
SÍELŐK NAPTÁRA »