Menü ≡

Korcsolya rovat

h i r d e t é s
2021.09.30.
Október elsején nyit a Mammut melletti jégpálya
A tavalyi szezon rövidre sikerült, de reméljük az idei ősszel és télen nem lesz akadálya az önfeledt korcsolyázásnak. 2021. október 1-én nyit a Jégkert, Buda népszerű műjégpályája.
2021.09.30.
Korcsolyaválasztás tudatosan: ha nem tudod, melyik való neked
A megfelelő korcsolya kiválasztása nem okozhat különösebb fejtörést, ám ha az első korcsolyád vásárlására készülsz, érdemes áttekintened az alábbi összefoglalót.
2020.01.10.
Korcsolyapályák, műjégpályák Magyarországon
Összegyűjtöttük a Magyarországon fellelhető beltéri és kültéri műjégpályákat, ahol idén télen korcsolyázni lehet. A listát folyamatosan bővítjük, ha kihagytunk volna valamit, kérjük, hogy jelezd a cikk alján kommentben.
2019.11.25.
November 20-án megnyitott a Városligeti Műjégpálya
Már lehet korcsolyázni a Városligeti Műjégpályán. Az online jegyvásárlás idén is megkönnyíti a bejutást még a legforgalmasabb időszakokban is. A 6 év alattiak pedig ingyenesen róhatják a köröket az ország egyik leghangulatosabb koripályáján.
2019.01.19.
Megnyitott a Bécsi Jégvarázs
A bécsi Városháza előtti tér minden karácsonyi díszbe öltözik és több jégpályát is építenek. A nagy pályát pedig mindig januárban nyitják meg. A nyitás estéjén ingyenesen lehet korcsolyázni, azt követően pedig reggel 10-től 22 óráig van nyitva a pálya.
h i r d e t é s
#Covid infók síelőknek Utasbiztosítás Covid fedezettel FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
SÍELŐK NAPTÁRA »