Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hírek rovat

Vonattal utazhatunk majd át az Alpok 1800 méter magas hegyei alatt

2023.09.29. sielok.hu
Már javában zajlik az Ausztriát Olaszországgal összekötő, 55 km hosszú vasúti alagút építése, ami jelentősen lerövidíti majd az Innsbruck és Fortezza közötti menetidőt. A Brenner-bázisalagút a világ második leghosszabb, a kapcsolódó vonalakkal együtt pedig a világ leghosszabb föld alatti vasúti összeköttetése lesz.

96 millió eurót költ idén a Ski Amadé a sípályák fejlesztésére

2023.09.28. Wesselényi Andrea
Budapesten tartott sajtótájékoztatót Dr. Christoph Eisinger, a Ski amadé Szövetség igazgatója és Gerhard Wolfsteiner, a Salzburger Sportwelt régió ügyvezetője. Örömmel számoltak be arról, hogy a koronavírus által sújtott telek után sikerült elérni a járvány előtti külföldi vendégszámot és ennek köszönhetően tovább tudják fejleszteni a síterepeket.

Hóágyúk nélkül már megszűnt volna itthon a síélet

2023.09.26. Wesselényi Andrea
A címben szereplő kijelentésben egyetértettek a síszakma hazai képviselői, akik az elmúlt hétvégén a Normafa Látogatóközpontban beszélgettek a sísport jövőjéről és kihívásairól. Az eseményt Fehér Gyula, a Chernel István Sí és Turisztikai Klaszter elnöke szervezte és moderálta.

Ausztria: 30 cm hó esett a gleccsereken

2023.09.25. Stánicz Balázs
Az elmúlt hétvégén a tél vendégeskedett az osztrák hegyekben, helyenként 1400 méterig lehavazott, de jellemzően 2000 méter felett alakult a hóhatár.

A TechnoAlpin Budapestre hozta legkorszerűbb hóágyúit

2023.09.21. Wesselényi Andrea
A világ legnagyobb hóágyúkat gyártó cége tartott ma technikai bemutatót a Normafa Parkban. Az olaszországi központból, Bolzanoból hozták el a legkorszerűbb hókészítő eszközöket és egy prezentációban mutatták be a céget és annak piacvezető termékeit.

Összes cikk ebben a rovatban (6964)
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
Havazás Előrejelzés
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.