Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Hírek rovat

2020.06.04.
Hetente 65 ezer szállodai és éttermi dolgozót tesztel Ausztria
Ausztria fokozatosan újraindítja a turizmust. Május 15. óta már nyitva vannak a vendéglátóhelyek, 29-én megnyitottak a szálláshelyek, a szabadidős létesítmények, hegyi felvonók és más turisztikai attrakciók. Mától a határokat is megnyitják a szomszédos országból érkezők előtt.
2020.06.03.
Ausztria: nyitva a határ a magyarok előtt!
Az osztrák kormány szerdán bejelentette, hogy Olaszország kivételével az összes szomszédos ország előtt megnyitja határait.
2020.06.03.
Elmarad a 2020-as Mátra Maraton
Szeptember 6-án, a Mátra Mountain Bike Maratonra ezernél is több indulót vártak volna a rajtvonalhoz. Most kaptuk a hírt, hogy az esemény idén elmarad. A befizetett nevezési díjakat természetesen visszautalják azok részére, akik már leadták jelentkezésüket.
2020.06.01.
Donovaly: újabb lépés a fedett sípálya megépítésében
A szlovákiai Donovalyban már évek óta terveznek egy egész évben üzemelő sícsarnokot, fedett pályákkal. Most a település megadta az engedélyt az építkezésre.
2020.05.25.
Zermatt: a világkupa leghosszabb pályáját építenék meg
A héten új ötlettől bolydult fel a még tetszhalott állapotában létező versenysport. A svájci Zermatt síterepének vezetője felvetette, hogy megépítenék a világkupa leghosszabb lesiklópályáját, amennyiben megkapják a novemberi időpontot a rendezésre.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »