Menü ≡

Hírek rovat

h i r d e t é s
2020.10.20.
Dachstein gleccser: elkezdődött a síszezon
A múlt hétvégén Dachsteinon is kezdetét vette a 2020/21-es téli szezon. Immáron az összes osztrák gleccser nyitva, és várja a síelőket és snowboardosokat.
2020.10.20.
Magyarországról korlátozás nélkül lehet Ausztriába utazni
Megváltoztak a személyforgalmat érintő beutazási szabályok Ausztriába szombattól, Magyarországról ugyanakkor korlátozás nélkül lehet beutazni Ausztriába, mert Magyarország pozitív jellegű biztonsági kockázati besorolást kapott - közölte az operatív törzs a hétfői online sajtótájékoztatón.
2020.10.19.
Hochkar: ingyenes nappal tesztelték a covidos szabályokat
Kisebb meglepetésre, vasárnap egy napra kinyitott a magyar határhoz közeli síterep Hochkar. Annak ellenére, hogy a síterep ingyenes síelést ígért, nagyobb tömeg a létszámkorlátozás miatt nem alakulhatott ki. Magyar állampolgárok nagy részének pedig jelen helyzetben nem volt opció az ingyenes síelés.
2020.10.18.
Nagyszerű hóviszonyokkal nyitottak a francia gleccserek
A hétvégén újabb alpesi országban indult be az élet a síterepeken. Az osztrák, olasz és svájci gleccserek után ezúttal a francia gleccsereken indították be a lifteket. Tignes és Les 2 Alpes is nagyszerű hóviszonyok között kezdte meg az idei szezont.
2020.10.17.
Hochkar kinyit vasárnapra, újabb havazás Ausztriában
Az idei október kitesz magáért, havazás havazást követ Ausztriában, legutóbb csütörtökön és pénteken esett jelentősebb hó.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »