Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Hírek rovat

h i r d e t é s
2022.05.16.
Szabad az út Ausztriába: eltörölték a 3G-szabályt a határon
Mától nincs szükség 3G-igazolásra az Ausztriába történő beutazáshoz. Ez a szabályozás az összes országból történő beutazásra vonatkozik. - adta hírül az austria.info, Ausztria hivatalos turisztikai portálja.
2022.05.16.
Elhunyt Szabó Zoltán, a Budapest Gyermek Síiskola alapítója
Szomorúan tudatjuk, hogy 87 éves korában elhunyt Szabó Zoltán testnevelő, síoktató, akinek sok ezernyi magyar gyermek és felnőtt köszönheti a síelés, a síversenyzés élményét. - tudatta a Síoktatók Magyarországi Szövetsége mai közleményében.
2022.05.12.
Sopronban tartotta éves közgyűlését a Chernel Sí Klaszter
Sopronban, a TAEG Zrt. jóvoltából a Kőhalmy Vadászati Múzeumban rendezték meg a Chernel István Sí és Turisztikai Klaszter évi rendes közgyűlését. A rendezvény házigazdája a soproni FÁBER SBT Közhasznú Egyesület volt.
2022.05.11.
Optimistán készül Ausztria a nyári szezonra
Ausztriában több fa van, mint ahány férfi a földön – tudtuk meg az Österreich Werbung Normafa Club House-ban tartott nyárnyitó sajtótájékoztatóján, melyen sok más érvet is hallgattunk arról, miért érdemes nyáron is elutazni az osztrák tartományokba.
2022.05.09.
Trunk Tamás lett a legjobb magyar felnőtt férfi alpesi síelő
A Dablty ma megjelent sajtóközleménye szerint a szlalom és óriásműlesiklás világranglista pontok összesítésével a 18 éves Trunk Tamás lett a technikai számok legjobb magyar felnőtt alpesi síelője.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »