Menü ≡

Hírek rovat

h i r d e t é s
2021.11.30.
Kreischberg: december 4-én az új lifttel indul a szezon
Múlt csütörtökön az összes szükséges engedélyt megkapta a síterep, így elvileg semmi akadálya, hogy az új, 10 személyes kabinos lift utasokat szállítson. Erre már nem is kell olyan sokat várni, december 4-én indul az új lift és a síszezon!
2021.11.30.
Madarasi Hargita: megkezdődött a síszezon Székelyföldön
Szombaton a székelyek szent hegyén, a Madarasi Hargitán is megkezdődött az idei síszezon. A síterep öt pályája közül a nyitónapon egy rövidebb, kezdőpálya üzemelt. A tervek szerint a hóágyúzással összhangban nyithatnak meg a többi pályák decemberben.
2021.11.28.
Ausztria: 50-100 cm friss hó és nincs vége!
A tél igazán komolyan gondolta az elmúlt napokban és különösen Karintiában, valamint Salzburg tartomány délebbi részein hatalmas hóval takarta be a hegyi világot.
2021.11.27.
Ausztria: fél méter friss hó és a nagyja csak most jön
Péntekre virradóra egy mediterrán front érte el Ausztriát, a havazásból Bécsbe is jutott. A legtöbb hó Karintia egyes részein, Kelet-Tirol déli hegyvidékében és Salzburg tartomány déli területein, elsősorban a Magas-Tauern és Alacsony-Tauern hegyekben esett.
2021.11.26.
Szomorú: bezárják az osztrák Lackenhof/Ötscher síterepét
Ma délben érkezett a hír, hogy a korábbi egyeztetések nem jutottak eredményre és bezárják a határhoz közeli, a magyar síelők körében is népszerű Lackenhof síterepét. Jelenlegi hírek szerint végleges bezárásról beszélünk, nagyon kevés az esély a síterep megmentésére.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
#Covid infók síelőknek Utasbiztosítás Covid fedezettel FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
SÍELŐK NAPTÁRA »