Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Hasznos tanácsok rovat

h i r d e t é s
2022.05.10.
Mit vigyünk magunkkal nyaralásra? Bepakolás lista
A síelőknek készült bepakolás listánk olyan sikert aratott, hogy úgy döntöttünk, összeállítunk egy nyári változatot is. Akár tengerparti nyaralás, akár hegyvidéki üdülés, reméljük ezzel a listával segíthetünk abban, hogy ne maradjon otthon semmi!
2022.02.16.
Mit vigyünk magunkkal síútra? Bepakolás lista
Segítünk bepakolni! A sielok.hu szerkesztősége a hosszú évek tapasztalata alapján összeállította azoknak holmiknak a listáját, amikre szükség lehet a téli utunk során. Érdemes pakolás előtt tételes listánkat kinyomtatni, és a sorokat pipálva pakolni, hogy semmi fontos ne maradjon otthon. Kiegészítettük a listát a védettségi igazolással.
2022.02.04.
Téli síszünetek Ausztria iskoláiban a 2021/22-es szezonban
Aki teheti, úgy szervezze az ausztriai síelést, hogy elkerülje a tartományi síszünetek időszakait. Ausztriában a síszünetek hetében mindig nehezebb szálláshelyet találni és a sípályák is zsúfoltabbak a szokásosnál. Kisebb-nagyobb forgalmi dugókra is számíthatunk, különösen a bécsi, stájerországi és alsó-ausztriai síszünetet megelőző és záró hétvégéken.
2022.02.01.
Védd a szemed a káros UV sugárzás ellen télen is!
A síelők sok esetben voltak trendteremtők. Elég, ha a színes orkánkabátra gondolunk, amely 50 éve csak a sípályákra volt jellemző, ma azonban már az utcai viselet része. Hasonló ívet jár be a téli napszemüveg viselés, ami a havas lejtőkön már régen megszokott és szerencsére egyre gyakoribb a városban is. Hiszen a téli UV-védelem nemcsak divat, hanem egészség kérdése is - hívja fel a figyelmet a Magyar Látszerész Szövetség UV Extra Tél kampánya.
2022.01.14.
Egy síbaleset története
Hogy ne a saját károtokon kelljen tanulnotok, megosztunk veletek egy blogcikket, amely egy síbaleset beszámolója. Tanuljatok ebből!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »