Menü ≡

Hasznos tanácsok rovat

h i r d e t é s
2020.11.13.
Síelés COVID idején: biztonságban leszel a sípályákon
Az osztrák síterepek a járványhelyzettel dacolva hónapok óta készülnek a síszezonra. A rendezvények és zenés bulik idén elmaradnak, mindenhol a biztonsági intézkedésekre helyezik a hangsúlyt. Szerencsére a sípályán a felszerelés (sisak, arcmaszk, síkesztyű) is hermetizál, védelmet biztosít.
2020.11.08.
Hogyan válassz sí- és snowboardfelszerelést?
Összegyűjtöttük azokat a cikkeket, melyek segítenek a megfelelő téli sportfelszerelés kiválasztásában. Érdemes átolvasni az alábbiakat vásárlás előtt. Az oldal alján pedig konkrét akciós ajánlatokat találsz!
2020.11.08.
Karácsonyi ajándéktippek síelőknek, boardosoknak
Minek örül egy síelő? És egy snowboardos? Összegyűjtöttünk néhány ajándékötletet, mivel lepheted meg a télisport-rajongó szeretteid.
2020.11.05.
Valutaváltás? Érdemes szétnézni!
Jelentősen megtépázta a koronavírus a hazai és külföldi idegenforgalmat is, ahogy a gazdaság egészét. Kevesebben mentek külföldre és kevesebb külföldi vendég látogatta meg a hazai vendéglátóhelyeket is. Így a forint árfolyamának alakulása csak kisebb mértékben hatott a turizmusra, bár a forint nagyon nagyot esett.
2020.09.09.
Téli síszünet Ausztria iskoláiban a 2020/2021 tanévben
Aki teheti, úgy szervezze az ausztriai síelést, hogy elkerülje a tartományi síszünetek időszakait. Ausztriában a síszünetek hetében mindig nehezebb szálláshelyet találni és a sípályák is zsúfoltabbak a szokásosnál. Kisebb-nagyobb forgalmi dugókra is számíthatunk, különösen a bécsi, stájerországi és alsó-ausztriai síszünetet megelőző és záró hétvégéken.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »