Menü ≡

Hasznos tanácsok rovat

h i r d e t é s
2021.01.28.
Egy rutinos síelő tanácsai kezdőknek
Frissített cikkünkben a kezdő síelőknek és snowboardosoknak igyekszünk segítséget nyújtani a ruházat, felszerelés és az úticél kiválasztásában.
2021.01.22.
Mit vigyünk magunkkal síútra? Bepakolás lista
Segítünk bepakolni! A sielok.hu szerkesztősége a hosszú évek tapasztalata alapján összeállította azoknak holmiknak a listáját, amikre szükség lehet a téli utunk során. Érdemes pakolás előtt tételes listánkat kinyomtatni, és a sorokat pipálva pakolni, hogy semmi fontos ne maradjon otthon.
2021.01.18.
Hogyan válassz sí- és snowboardfelszerelést?
Összegyűjtöttük azokat a cikkeket, melyek segítenek a megfelelő téli sportfelszerelés kiválasztásában. Érdemes átolvasni az alábbiakat vásárlás előtt. Az oldal alján pedig konkrét akciós ajánlatokat találsz!
2021.01.15.
Hasznos tanácsok a téli autózáshoz
Összegyűjtöttük autós rovatunkból és ide, a hasznos tanácsok alá is berendeztük azokat a cikkeket, melyek segítenek az autó téli felkészítésében és a megfelelő téli gumi kiválasztásában. Érdemes átolvasni az alábbiakat mielőtt síelni indultok.
2020.12.09.
Síelés COVID idején: biztonságban leszel a sípályákon
Az osztrák síterepek a járványhelyzettel dacolva hónapok óta készülnek a síszezonra. A rendezvények és zenés bulik idén elmaradnak, mindenhol a biztonsági intézkedésekre helyezik a hangsúlyt. Szerencsére a sípályán a felszerelés (sisak, arcmaszk, síkesztyű) is hermetizál, védelmet biztosít.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »