Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Információk a krvaveci szállások megközelítéséhez

2016.04.23. 2023.03.01. sielok.hu | frissítve: 2023.03.01.

Személyes tapasztalatunk alapján igyekszünk segítséget nyújtani azon vendégeinknek, akik a szlovéniai Krvavecen szeretnék a pályaszállásokat megközelíteni.
A Hotel Krvavec*** igen népszerű szálláshely a magyarok körében. Mivel igazi hegyi pályaszállásokról van szó kb. 1.600 méteres magasságban, ezért nem árt, ha az alábbi hasznos tanácsokat átolvassuk a gördülékeny érkezés érdekében.

1. Érkezés, parkolás:

A kabinos lift alsó állomásánál (GPS koordinátája 46.2852022 14.4975488), közvetlenül az épület mellett található egy sorompóval elkerített külön rész azon vendégek számára, akik a fenti szálláshelyeknek valamelyikébe tartanak. Általában nincs külön beengedtetés, de azért nem árt, ha kéznél van egy papír alapú visszaigazolás a szálláshelytől. A Krvavec hotel vendégei részére a személy- és csomagtranszfer ingyenes a lift üzemideje alatt (8-17 óra)!

Amennyiben száraz és hómentes időjárás van, opcionálisan a kiskabinos lift felső állomásáig egy kb. fél órás kanyargással is fel lehet jutni (betonúton), de ha még itt sincs hó, jég, vagy sár az úton, akár tovább lehet autózni egészen a szállodáig (földúton). Azzal azonban számolni kell, hogy a kabinos felső állomása és a szállások közötti út egyre meredekebb és buckásabb ezért maximum nagyobb hasmagasságú kocsival érdemes próbálkozni.


Ennél a sorompónál tudnak behajtani a hotel vendégei.

2. Csomagok szállítása a felvonóval:

A kiskabinos lift alsó állomásánál a vendégek a kocsiból a felvonó épületébe pakolják be a csomagjaikat, a liftesnek érdemes előre jelezni, hogy a fenti szálláshelyre szándékozunk menni. Itt a liftkezelő instrukcióit kell követni, aki bepakolja a csomagokat a kabinokba (segíteni természetesen lehet), majd utána a vendégek is felmehetnek (a menetidő kb. 12-15 perc).

Fontos! A kiskabinos lift reggel 8 órától délután 5 óráig üzemel!
Amennyiben nem érjük el a liftet, betonozott és takarított úton fel kell autózni a kabinos lift felső állomásáig (GPS koordinátája 46.295491, 14.522038), innen ingyenesen felviszik a vendégeket a szállodához terepjáróval, ez az opció viszont kevésbé ajánlott.
Krvavec pályarendszere madártávlatból
Krvavec pályarendszere madártávlatból
3. A szállás megközelítése:

Amikor a kabinok megérkeznek a felső állomásra, az ottani felvonósok kipakolják a csomagokat és átteszik a síterep dzsipjébe, majd fel is viszik egészen a Hotel Krvavec előteréig. A vendégek a "C" jelzésű ülőlifttel közelíthetik meg a szállodát, melynek menetideje kb. 6 perc.

Noha bonyolultnak hangzik a első látásra a feljutás és érdemes egy 3/4 óra - 1 órát rászánni irányonként, azonban a völgyben található szállásoknál történő foglalással ellentétben itt a napi ingázást (kocsiba ki-be pakolás, parkolás a kabinos liftnél, felmenetel a kabinossal, stb....) megspórolhatjuk és kiélvezhetjük a közvetlen pályaszállás adta kényelmet!
Hotel Krvavec*** - igazi pályaszállás 1600 méter magasan!
Hotel Krvavec*** - igazi pályaszállás 1600 méter magasan!
KOMMENTEK

Szállástippek
Penzion Jagodic B&B csillagcsillagcsillag
3 csillagos, családias panzió néhány km-re a krvaveci sítereptől, 1-5 ágyas szobákkal, reggelis ellátással és közös konyhahasználattal.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Ribno Alpine Hotel csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Ribno**** a híres Bledi-tótól kb. 2 km-re, egy gyönyörű fenyves erdő szélén, nyugodt környezetben található. A szállodában összesen 58 szoba és 3 db 4 személyes lakosztály áll rendelkezésre. A wellness részlegben található pezsgőfürdő, finn szauna, infrakabin.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Mustrinka apartmanok
2 és 4 fős apartmanok Krvavec sípályái mellett (50 m), felszerelt konyhával, wifivel és sítárolóval. Félpanziós ellátás külön rendelhető a közeli (200 m) Hotel Krvavecben!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.