Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Síszerviz rovat

h i r d e t é s
2020.02.04.
Kézi élezés bemutató lesz a Montana Sportban
Az az igazi élvezet, amikor az él vezet! Síléc élező oktatás lesz a Montana Sportban 2020. február 27-én Molnár Richárd szakmai vezetésével. Ha érdekel, hogyan élezd meg szakszerűen a síléced, látogass el az eseményre, de előtte ne felejts el regisztrálni!
2018.11.09.
A skipATIka mobil síszerviz házhoz megy!
A skipATIka mobil síszerviz segít abban, hogy kényelmesen és gyorsan tudják a síelni indulók szervizeltetni léceiket, boardjaikat indulás előtt. A szervizautó házhoz megy!
2018.01.18.
Kulisszatitkok a Holmenkol vaxok használatáról
A Holmenkol már 90 éve a síelők szolgálatában áll. Waxait, tisztító szereit kiváló minősége és egyedülálló tulajdonságaiért sokan kedvelik. Termékeiket piacra kerülés előtt számos belső és külső vizsgáló intézmény teszteli.
2015.01.08.
Ingyenes síszerviz-workshop a Trexpert túraboltban
Ingyenes workshopot szervez a budapesti Trexpert túrabolt, ahol a kézi síszervizelés előnyeit mutatják be az érdeklődőknek.
2014.11.05.
A waxolás házi praktikái
Annak ellenére, hogy a waxolás (viaszolás) a legkönnyebbnek tűnő eleme a síszervizelésnek, határozottan állíthatom, hogy a legtöbb gyakorlatot igénylő is. Alapvetően elmondható, hogy nem olyan, mint néha a jó dolgok: ebből soha nem árt meg a sok.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »