Menü ≡

A skipATIka mobil síszerviz házhoz megy!

2018.11.09.
A skipATIka mobil síszerviz segít abban, hogy kényelmesen és gyorsan tudják a síelni indulók szervizeltetni léceiket, boardjaikat indulás előtt. A szervizautó házhoz megy!
h i r d e t é s
A skipATIka szolgáltatása a legnagyobb segítség az olyan családok számára, ahol több síléc is van, vagy egyszerűen nincs idejük 2 kört is futni a sílécekkel, amíg elviszik és elhozzák a lécet a síszervizből. Szegő Attila, a cég vezetője, huszonéves síoktatói múlttal és ugyanennyi kézi szervizelési tapasztalattal rendelkezik.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
A cég weboldalán előzetes időpontfoglalás után saját, teljesen felszerelt szervizautóval kimegy a kért helyszínre, és még aznap szervizeli a sporteszközöket saját szerviz autójában.

A szervizautó Budaörs 30 km-es körzetében mozog, azon túl egyéni árajánlatot küld. A 30 km-es körzeten belül 3 darab sí vagy snowboard szervizelése esetén a kiszállás díjmentes.

Ez elsősorban kényelmi funkció, másodsorban a kézi síszerviz előnyeit kihasználva a lécek egy minőségibb kezelést kapnak, amivel pontosabb, finomabb éleket lehet elérni.

A téli szezon végén a cég átáll a kerékpárok szervizelésére, a bikepATIka szintén házhoz megy, és saját szervizautóban szervizeli a bringákat.

Bővebb információt a kézi síszerviz előnyeiről itt lehet olvasni.
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
SÍELŐK NAPTÁRA » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »